Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:51 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема И готовите манджи ставали за ядене :)нови  
Авторшилe (Нерегистриран)
Публикувано04.12.03 20:11

Да направя малко реклама тука на едни готови манджи. Направихме я на майтап макар, че много ни я хвалиха. Голяма изненада беше като замириса на истинско готвено пък още по-голяма като я кусахме - точно като готвено. Няма нищо общо с боклуците на маги и др. супи и гадости. Това има парчета истинско месо - дехдратирано но като се сготви си е сякаш прясно.
Ние пробвахме шилешко с ориз и стана една тава достатъчно за четирима. На сайта на фирмата видях, че има още към 15 други ястия.

Лошото е, че не знам къде се продава но поогледайте се. Струва към 1.60лв направо не е за вярване.

Тема Re: И готовите манджи ставали за ядене :)нови [re: шилe]  
Автор Shina (търсеща)
Публикувано05.12.03 11:17

Интересно, в София не сам виждала да се продава.

Тема Re: И готовите манджи ставали за ядене :)нови [re: Shina]  
Автор MилkaЧoko (лилава краВа)
Публикувано05.12.03 15:56

ето, това беше добра реклама...:)

е...поне в сравнение с последната, която критикувах...а тя беше нещо от рода "елате на студ. празник в Банско, тука е купона, ние сме най-готините и някакви такива глупости..."

а това дори ме накара да погледна сайта :))

поздравления...определено не беше много плоско, а и от друга страна долу-горе добре си се насочил/а, т.е. тук влизат предимно домакини..., които всъщност не винаги имат време за готвене :))

опитай с малко по-различен текст в клуб студенти или нещо такова...
дори в клуб "Туризъм" има актуална тема за манджи в планината. а това определено е добро за такава цел :))

Тема Re: И готовите манджи ставали за ядене :)нови [re: MилkaЧoko]  
Авторшилe (Нерегистриран)
Публикувано05.12.03 16:25

Е не знам българина ли е глупав или много са ни лъгали досега....
Ти наистина ли смяташ, че няква фирма производител на хранителни стоки, която явно дори не си продава продукта в цялата страна (щом никой не ги е чувал), ще тръгне по интернет форуми да прави таква плоска реклама
Първо - не съм го купувал аз а ми го донесоха.
Второ - не знам къде се продава и от къде да си купя още.
Трето - нямам нищо общо с Русе от където е фирмата и през живота си не съм стъпвал там
Четвърто - адреса им го видях на кутията написан и затова го дадох.
Пето - не съм жена и не обичам да готвя.
Изобщо лошо ли е човек да похвали някаква стока и има ли място в дира друг клуб за "похвали" освен Черни списъци.
Обичам и пилешки спагети Choice приеми го за реклама

АвторApa (Нерегистриран)
Публикувано06.12.03 01:37

Е, не се газирай така...явно когато някой е имал лош ден влиза тук за да си го изкара на другите
Аз лично съм пробвала на същата фирма ориза с гъби и наистина ми хареса, така че смятам да опитам и останалите неща
И...купих си го от София, има ги по магазините и тук.
И аз не обичам да готвя а това си става бързо и вкусно и е супер

Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано06.12.03 16:49

Я, аз съм ги виждала тия манджи. Има ги май в супермаркетите Фантастико, или поне тъй ми се струва, но като се има предвид, че аз само там ходя и в местния денонощен магазин, то значи така е.

А тия спагети Чойс и вкъщи много ги обичаме :)))) Най-много обичаме като си направим пликче пиле, пликче гъби и пликче... ох, как беше онова морското...сардини не, абе едно розово пликче е...

Тема Re: И готовите манджи ставали за ядене :)нови [re: medusa]  
Автор liglaaaaaa (NAFTEX)
Публикувано06.12.03 18:05

rozovoto -skaridi.

Автор Fire walker ()
Публикувано06.12.03 19:16

Отворих сайта, но никъде не пише съдържанието на продуктите.
Само едно нещо,което да имате предвид-ако съдържа Мононатриев Глутамат никак не е препоръчително да се консумира.
Това е овкусител,който се добавя много често в сухите и полуготови храни /понякога и под иемто-хидролизиран растителен протеин/.Много се ползва и в Китайстата кухня и особено в китайските полуфабрикати.Той обаче е в групата на т.нар екситоксини-вещества,които убиват нервните клетки като ги свърхстимулират.Нещо като прегаряне на бушон се получава.
Веществото е изключително токсично и при продължтелна употреба води до Алцхаимер, епилепсия и други увреди на мозъка, ракови заболявания и какво ли не още.
Горещо ви препоръчвам-четете етикетите на храните и подправките,които купувате! /В някой от комбиираните подправки се съдържа също и то в много големи количества-напрмер кубчетата за супа, готовите супи, вегетата и т.н/

Други неща за които е добре да внимавате са синтетичните подсладители като Аспратам, Ацесулфам-К, Сукралоза и т.н Те също са в групата на екситоксините и предизвикват подобни,ако не и по-тежки ефекти.Това значи-всички диетични продукти-Диетична кола, пепси и прочие, подсладители за кафе....

с една дума-ЧЕТЕТЕ ЕТИКЕТИТЕ ДАМИ И ГОСПОДА!

Тема Re: И готовите манджи ставали за ядене :)нови [re: liglaaaaaa]  
Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано06.12.03 21:22

Оффффффффффффф, да бе, до сега си блъсках главата как се казваха тия :))))))

Много мразя така като запецна на някоя проста дума и с часове се чудя каква е :)))

Автор mania4ka (madness)
Публикувано07.12.03 22:35

Много са хубави, аз съм пробвала супите. Продават се в кварталния маг.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.