|
Тема
|
ПАНИРОВКА НА РИБНО ФИЛЕ
|
|
Автор | munti (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.03 21:43 |
|
За Никулден искам да панирам рибно филе,но се чудя дали да направя стандартната панировка или да използвам сухата,която я продават в магазините.Моля ви дайте съвет.
| |
Тема
|
Re: ПАНИРОВКА НА РИБНО ФИЛЕ
[re: munti]
|
|
Автор |
pavla (stastliva mama) |
Публикувано | 02.12.03 13:28 |
|
Панирала съм филе от хек в панировка с бира и става страхотно. Панировкато е брашно, жълтък, малко мляко/може и вода/ и малко бира. Бъркаш да стане рядка/доста рядка каша/. След това прибавяш разбит белтък на сняг, топиш филетата в сместа и слагаш в тигана.
| |
Тема
|
Re: ПАНИРОВКА НА РИБНО ФИЛЕ
[re: pavla]
|
|
Автор |
Esther (myosotis) |
Публикувано | 02.12.03 14:57 |
|
Да, така е, но ако заместиш брашното с брашно от нахут, тогава хрупкавостта на панировката се запазва дълго време, т. е. и на следващия ден. Ако разбира се, остане нещо от тази вкусотия!
Наздраве!
| |
Тема
|
Re: ПАНИРОВКА НА РИБНО ФИЛЕ
[re: munti]
|
|
Автор |
OTPOBA (тук-там) |
Публикувано | 02.12.03 16:53 |
|
в магазинната мрежа продават панировка специално за риба
аз лично съм я пробвала и наистина е чудесна
ако става дума за този вид панировка препоръчвам я няма да съжаляваш
| |
|
|
|
|