|
Тема
|
Имам отворен голям буркан с гъби.
|
|
Автор |
Paнoбyдничe (поспаланче) |
Публикувано | 10.01.03 14:01 |
|
Писна ми да мисля какво да го правя. Правих супа, с ориз ми омръзнаха, опекох на фурна една част и останаха още.
Дайте някаква идея, че ги мятам в кофата.
п.п.
пропуснах да кажа - без запръжки и без месо.Редактирано от Paнoбyдничe на 10.01.03 14:04.
| |
Тема
|
Re: Имам отворен голям буркан с гъби.
[re: Paнoбyдничe]
|
|
Автор |
Kлep (женствена) |
Публикувано | 10.01.03 14:50 |
|
Запечи ги на фурна, поръсени с кашкавал или синьо сирене. Като подправки можеш да ползваш копър и черен пипер. Или пък ги задуши с някакви други зеленчуци с масло или маргарин.
Когато Господ затваря врати, отваря порти.
| |
Тема
|
Na parvo vreme mogat da se zapaziat
[re: Paнoбyдничe]
|
|
Автор | Znaeshta (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.01.03 16:03 |
|
Na parvo vreme mogat da se zapaziat v polietilenovi torbishki bez marinata vav frizera.
| |
Тема
|
Re: Каша или Пица
[re: Kлep]
|
|
Автор |
Eva* (и пак тя) |
Публикувано | 11.01.03 13:54 |
|
С гъби можеш да направиш и много хубава каша, макар че е със запържване. Поне поема по-голямо количество от тях.
Пица с гъби, кашкавал.
Та ако щеш и баница!
@>-'-,-'— Редактирано от Eva* на 11.01.03 13:57.
| |
|
в хладилника най-долу ще изкара поне 2 седмици ..
пробва ли онова елементарното с масло в гювече ? ако нямаш масло сложи пържолки
Прави каквото искаш и не пречи на другите да правят същото
| |
|
|
|
|