Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:13 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Тема Гофретинови  
АвторPhory (Нерегистриран)
Публикувано17.06.02 15:35



Как се правят гофрети?



Тема Re: Гофрети [re: Phory]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано17.06.02 16:49



obiknoveno s gofretnik... struva kum 40 lv, vatre ima recepti za nyakolko vida smeski...

Just a genius




Тема Re: Гофретинови [re: Blake]  
Авторphory (Нерегистриран)
Публикувано18.06.02 09:29



Da blagodaria za informaciata, no az veche si imam gofretnik, no za suzalenie niakoi e otkradnal belezkata s receptite:).Taka mi go podariha.



Тема Re: Гофретинови [re: phory]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано18.06.02 10:11



mi osven da zema da ti skaniram moyta i da ti prata files...
ama sha stane tia dni...

Just a genius




Тема ETO:нови [re: Blake]  
АвторBlake (Нерегистриран)
Публикувано22.06.02 14:06



Рецепти за гофрети:

1. Обикновени
Доза: 125 гр. масло, 150 гр. захар, 250 гр. брашно, 1 каф. лъж. бакпулвер, 3 яйца,
1 ч.ч. прясно мляко, щипка сол, 1 с. лъж. лимонов сок

2. Хрупкави:
Продукти: 200 гр. масло, 200 гр. захар, 200 гр. брашно, 4 яйца, 1 с. лъж. лимонов сок

3. С ябълки:
Продукти: 150 гр. масло, 200 гр. брашно, 4 яйца, 1 ч. лъж. бакпулвер, 1 ч. лъж. канела,
2 ябълки (обелени и настъргани), щипка сол, щипка стрит карамфил

4. С ром:
Продукти: 200 гр. масло, 200 гр. захар, 350 гр. брашно, 150-200 гр. вода, 4 яйца,
1 каф. лъж. ром, 1 пак. ванилия

5. С мая:
Продукти: 25 гр. мая, 125 гр. масло, 50 гр. захар, 375 гр. брашно

Приготвяне на сместа от всички рецепти:
Слагате всички продукти в една купа и бъркате с миксера докато сместа се разбие хубаво. Гофретите се сервират веднага след изпичането им.
ВНИМАНИЕ: През целия процес на печене плочите на гофретника трябва да са намазани с масло или олио. Уреда не трябва да се оставя включен много време без да е сложена смес върху плочата.

ПРИЯТЕН АПЕТИТ!!!

P.S. Аз правя от първия вид, но ми е сладко и слагам по-малко захар – около 100 гр.



Тема Re: ETO:нови [re: Blake]  
АвторPipi (Нерегистриран)
Публикувано25.06.02 09:53



Blagodaria ti!Shte gi probvam prez weekenda.



Тема Re: Гофретинови [re: Phory]  
Авторphory (Нерегистриран)
Публикувано01.07.02 09:41



Blagodaria ti. Az gi probvah, stanaha super. Purvata recepta kakto me posuvetva.




*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.