|
Тема
|
Tursia recpt.za pileshka super supa!)))
|
|
Автор |
fairfff (Affrodisiiak))) |
Публикувано | 04.01.02 22:37 |
|
.....)))Hora priala mi se e pileshka supa ot nai hubavite i niamam niakvi recepti pod
ruka)))dnes pravih edna ,no neshto mi posneeeee))).
Znaete li ja taz recepta, v koito v pileshkata supa se pribavia priasno mliako ili smetana ,mola pomognete zashtoto me e podgonil lud svunski apetit ,i to ne kukm kakvo i da e ,a tochno kum pileshka supa s mliako,!koiato moje i da se ovkusiava s limon,znete pri nalichieto na priasno mliko v niakoe jastie(chai)se presichat!!!....
1000di pozdravi ...predvaritelno
..kajete i tochnite proporci ,primerno za 2-4 dushi
All we need is love and fun!
...dve tolkova ne suvmestimi neshtaРедактирано от fairfff на 04.01.02 22:38.
| |
Тема
|
Re: Tursia recpt.za pileshka super supa!)))
[re: fairfff]
|
|
Автор | Poline (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.01.02 22:44 |
|
Varish pileshko meso,az lichno predpochitam butche ili neshto koeto da pusne maznina,slagash sitno nariazani morkovi,nariazvash mesoto na sitno.Az hvarliam kojata.Vadish pileto,nariazvash go,v buliona slagash fide i sitnichko nariazani kartofcheta,no mnogo malko zashtoto ako prekalish shte mirishe na mandja ot kartofi,nakraia slagash nariazanoto meso i magdanoz(svej)Zastroivash supata s razbito iayce i mliako,no kogato poiztine,v protiven sluchey shte se preseche...
Da ti e sladko!
| |
Тема
|
Re: Tursia recpt.za pileshka super supa!)))
|
|
Автор | Borislav (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.01.02 22:49 |
|
Svariavash pileshkite drebolii, kriltsa, malki butcheta i vrata s podpravkite (sol, cheren piper), moje i malko mnogo sitno nariazani morkovcheta.
Kqm kraia slagash i chisto maslo v supata. kqm kraia slagash fide, natrosheno na 3-4 sm dqljina.
Pravish zastroikata, kato razbivash 1-2 iaitsa v edna chasha kiselo mliako. Razbqrkvash zastroikata i pribaviash malko po malko voda ot supata, za da se stopli i iaiceto da ne se preseche (az go obicham presecheno). Kato izsipesh zastroikata, izkliuchvash kotlona i ostaviash supata da posedi oshte 2-3 minuti.
Malko limon sled tova i stava mnogo vkusno.
| |
Тема
|
Blagodaria vi mnogo ,no....
|
|
Автор |
fairfff (Affrodisiiak))) |
Публикувано | 05.01.02 12:50 |
|
...ne ste li chuvali za pileshka supa s priasno mliako ili smetana?
All we need is love and fun!
...dve tolkova ne suvmestimi neshta
| |
Тема
|
Re: Blagodaria vi mnogo ,no....
|
|
Автор | Poline (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.02 16:25 |
|
Kogato zastroivash supata vmesto kiselo shte slojish priasno mliako,no parvo shte razbiesh iaycata(1 ili 2)
| |
|
|
|
|