Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:59 13.07.25 
Музикални
   >> GOTHIC&INDUSTRIAL
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Studio Aнови  
Авторghostdance (Нерегистриран)
Публикувано13.12.06 17:26

На 16ти Декември ще се проведе първият по рода си клуб Studio A (Студио А) в рамките на заведението Colors (бивше Sream) в Зимния дворец.
Целта на Студио А е да се създаде приятна атмосфера за хора, на които им допада мелодична и ритмична музика от развитието на пост-пънк течението през 70те, преливането към синт-поп в началото на 80те и развитието на музиката до ден днешен. Съвсем съзнателно Studio A не желае да се самоидентифицира с групи или точно определени понятия, понеже това малко или много ще сложи проекта в рамки, които е възможно да се възприемат неправилно.

Тази събота - DJ's Julianep,Shunt & Gothprince

Тема Re: Studio Aнови [re: ghostdance]  
Авторjulianep (Нерегистриран)
Публикувано15.12.06 13:03

Малко изненадващо началният час беше променен на 22:00.

Тема Studio Aнови [re: ghostdance]  
Авторma (Нерегистриран)
Публикувано21.12.06 17:15

Ето го и партито за края на годината:
клуб 3 Уши
26.12.2006
начало 21 часа
dark night
presented by Rag Tag

Заповядайте!

Тема 27 Януари 2007нови [re: ghostdance]  
Публикувано13.01.07 19:07

27 Януари 2007, Събота, Club Colors
DJ Shunt .... DJ julianep
Начало: 22:00
Вход: 3 лева

Сайтът на Студио А е в процес на изграждане на адрес
До няколко дни ще има активен форум, в който ще има актуална информация около събитията.

Тема 27 Януари 2007нови [re: julianep]  
Публикувано23.01.07 00:08

В самото начало на вечерта, между 22 и 23 часа, ще звучат Kraftwerk (както и няколко проекта, близки по звучене до тях), като отсега нататък всяко едно събитие, организирано от Студио А, ще започва с концептуално интро, посветено на дадена група, изпълнител или лейбъл.
По-късно ще представим с няколко парчета Error Enter Exit – една нова и обещаваща немска electro банда.

Тема Re: Playlistнови [re: julianep]  
Автор Brainwashed (Пациент)
Публикувано29.01.07 16:52

Като гледам голямо представяне ще има на новата многообещаваща немска банда Error Enter Exit с цяло едно парче!

WHEN YOU LISTEN TO COIL, DO YOU THINK OF MUSIC?

Тема Офффнови [re: Brainwashed]  
Публикувано29.01.07 19:34

Добре де, наистина не разбирам твоето възмущение

Всъщност каква е твоята функция в случая? Да следиш за правилното протичане на партитата ли? Ти беше ли там?

Честно казано не ми се говори с човек, който подхожда по този начин. Не ти ли хрумва, че може да има някаква основателна причина, поради която да сме пуснали само една песен? Освен това съм написал, че има "още няколко позагубили се парчета" .... това всъщност означава, че не можем да възтановим пълния плейлист, по една или друга причина. Но наистина нямам намерение да ти се обяснявам.

И не мога да разбера защо говориш в бъдеще време за минало събитие

Тема Re: Офффнови [re: julianep]  
Автор Brainwashed (Пациент)
Публикувано30.01.07 15:19

Ааааа човече - бъзикам се бе!!! Просто в предварителната презантация на партито ми направи впечатление, че ще бъде обърнато специално внимание на доста любима група, пък в крайна сметка само едно парче..... Колкото до присъствието ми - ужасно много ме е яд, че го пропуснах (както и предишното) поради нетложни служебни ангажименти.
Респект пичове и само така!
Надявам се, че занапред ще продължавате с начинанието та белким и аз успея да ви посетя.

WHEN YOU LISTEN TO COIL, DO YOU THINK OF MUSIC?

Тема Респектнови [re: Brainwashed]  
Публикувано30.01.07 15:46

ОК, извинявай

Просто с поста си ми прозвуча като някой от онези "доброжелатели", които първо стрелят, а после питат

Продължаваме....

Тема Studio A .... 24-03-07нови [re: ghostdance]  
Публикувано01.03.07 14:05

На 24ти Март ще се проведе поредното издание на Студио А в клуб Colors от 22.00 ч. с вход от 3 лв.

Също така през Март се планира рубрика със същото име в рамките на Интерактив по ММ, в която хората зад студиото ще представят по няколко клипа на изпълнители, които според тях заслужават да им се обърне внимание. Около колаборацията с ММ има и още няколко подробности, които все още се изясняват.

е в тестов режим, като до момента сме интегрирали форума и сме изградили 70% от структурата. Това което остава е да започнем да публикуваме материали за изпълнителите, които често пускаме по партитата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.