|
|
|
Тема
|
Дни на Народната култура с Rammstein!
|
|
| Автор |
Sturm (Master Of Sound) |
| Публикувано | 11.01.07 03:08 |
|
|
"VOELKERBALL" LIVE CD + DVD – нов грандиозен проект
Новият проект на Rammstein вече е на музикалния пазар и веднага отприщва мощна вълна на празнични фенски събития. На 13 януари (събота) книжарница СИЕЛА (в Мол Ъф София) съвместно с Вирджиния Рекърдс/ Юнивърсъл Мюзик организира ден на бандата. Което означава, че всички най-заклети фенове имат шанс да спечелят оригинален постер на "VOELKERBALL" + уникалното специално издание във формат CD + 2DVD, с бонус DVD с 90 минути документални кадри. Трябва само да попаднат между първите 20, закупили лицензното издание на "VOELKERBALL".
Освен това на 20 януари (събота) в клуб Три уши (ул. Три уши 3) ще има грандиозно парти, посветено ясно на кого. Зад пулта ще бъде M.O.S. Krindo [Sturm und Drang]. На видео стена ще се излъчват яки Rammstein лайв кадри. Там отново ще има шанс за награди и след томбола с билета за вход (който ще бъде 4 лв) някои ще се сдобият с лицензното издание на "VOELKERBALL". Начало: 21.00 часа. Плюс - ще бъде даден и последен шанс на всеки почитател на германците да получи визитки с надпис Rammstein fan с имиджа на албума Rosenrot.
"VOELKERBALL" (в превод “народна топка”) излиза на лицензно CD+DVD и съдържа 140 минути концертни видеозаписи, 75 минути лайв аудиозаписи и документален филм от грандиозното изпълнение на групата в Москва.
Вирджиния Рекърдс/ Universal Music
Музиката е в Машините!
Nur Die Besten Sterben Jung!
| |
|
|
|
сигурен ли за прeвода?
|
|
Не. Това са го писали от Вирджиния рекърдс. Ако имаш забележки - обръщай се към тях.
Музиката е в Машините!
Nur Die Besten Sterben Jung!
| |
|
|
|
Не че немския ми е особено добър но по мое мнение VOLKERBALL си е баш НАРОДНАТОПКА - Volk - Народ, Ball - Топка. Друг е въпроса, че в постинга с обявата за партито на няколко места пише VOELKERBALL, което вече незнам какво означава.
WHEN YOU LISTEN TO COIL, DO YOU THINK OF MUSIC?
| |
|
Тема
|
Re: Дни на Народната култура с Rammstein!
[re: Brainwashed]
|
|
| Автор |
Tuonela (void) |
| Публикувано | 22.03.07 12:07 |
|
|
O-умлаут, демек О с две точки отгоре, може да се изписва и като ОЕ
Единство и Сила!
| |
|
|
|
по принцип е така, това е същата игра, позната в БГ като НАРОДНА ТОПКА, само че не трябва да пропускаме уклона на Тим & Ко към двусмислени послания (99% от текстовете им са добър пример за това). не съм чувал или чел да го казват, но съм 100% сигурен, че и тук става въпрос за двусмислица.
BALL е ТОПКА, вярно, но и... БАЛ (като абитуриентския например, или Виенския такъв). а VOELKER е мн.ч. на VOLK, демек НАРОДИ. схващаш ли сега?
|
|
Хе - може-може да интересно в крайна сметка какво точно е Volkerball - а и не бях забелязал, че всъщност О-то е с точки.
WHEN YOU LISTEN TO COIL, DO YOU THINK OF MUSIC?
| |
|
|
|
|