Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:10 13.07.25 
Музикални
   >> GOTHIC&INDUSTRIAL
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема NIИ - WITH TEETHнови  
Автор Gahan (julian ep)
Публикувано15.04.05 12:04

Слушахте ли го вече?! По мое мнение е много силен, стилен и ... абе Nine Inch Nails е все пак !!!

Synthetic electronic sounds ... industrial rhythms all around

Тема Re: NIИ - WITH TEETHнови [re: Gahan]  
Автор meat_is_murder (MoneyKillDreams)
Публикувано20.04.05 12:26

Видях, че го има за теглене, ама не искам да си развалям удоволствието и ще се ръся за оригинален диск(поне се надявам наистина да е такъв). Като гледах(и слушах) за първи път The Hand That Feeds по MTV някак се озадачих-прозвуча ми доста танцувално(в което няма абсолютно нищо лошо), но втория път вече трескаво усилвах звука до границата на приличието('щото в 6 сутринта все пак е някак грубо; не че съседите са заслужили да ги щадя )
ААААААААААААААААААА, Nine Inch Nails имат нов албум, УРАААААААА Чак сама се изненадвам, че се развълнувах толкова

it's so easy to hate
it takes strength to be gentle and kind

Тема Re: NIИ - WITH TEETHнови [re: meat_is_murder]  
Автор DrGOA® (auslander)
Публикувано21.04.05 22:18

С оглед на изминалите години...и настроенията в момента...струва ми се, за този албум може спокойно да се каже, че е невероятно сполучлив.
Освен няколкото формата, в които ще излезе (единия от които е с 5.1 съраунд звук) - Трент Резнър направи и още един перфектен подарък:
парчето The Hand That Feeds е достъпно за ремиксиране и редактиране (или кой каквото иска да прави с него, но с некомерсиална цел, както и да не представя части от него за свои) от сайта на групата.

What does it mean to be human?

Автор MANlMAL (APHELION)
Публикувано22.04.05 09:52

The Hands That Feeds наистина е доста дансабъл. :))
Но албума е уникално добър. Писах и на едно друго място, че на албумите на НИН им трябва 1-2 месеца, за да ми влязат под кожата, но този май ще е по-бърз.
Трент има невероятно усещане за експериментиране.

Right Where it Belongs и Every Day is exactly the same направо къртят мифки!!! МАкар че както всички НИН албуми и този трябва да се слуша в цялост.

Онзи ден слушах Passive от eMOTIVe на A Perfect Circle - което Мейнард и Трент Резнър с Дани Лонър са писали заедно. Парчето е НИН-ско отвсякъде. Горещо препоръчвам.

Ето го:

Автор((moon!)) (Нерегистриран)
Публикувано22.04.05 22:26

Хъх... дайте го и на мен!
Тъкмо мислих да го пъхам в Мулето...

Тема NIИ - WITH TEETH Partyнови [re: Gahan]  
АвторMO. (Нерегистриран)
Публикувано27.04.05 19:38

Dr. Terror 6te prosviri na unofficial promo fan party v 3 Ushi albuma!

Тема Re: NIИ - WITH TEETHнови [re: Gahan]  
Публикувано28.04.05 13:28

Тъй; не издържах на чакането и си дръпнах албума; преди това разпечатах и прочетох текстовете; ъъъъ...с удоволствие установявам, че Mr.Reznor все още е ядосан - най-вече на себе си; ако има нещо сигурно, то е че този човек май никога няма да намери покой; а текстовете в този случай са ми толкова важни, колкото и музиката; казано по друг начин-ако можех да пиша текстове за песни, щях да са тези(на NIИ); затова вече 15 години сме "свързани"-защото чета собствените си мисли, написани от някой друг;
Спомням си, че като излезе THE FRAGILE два месеца слушах само и единствено този албум-не ми се слушаше нищо друго; да видим дали историята ще се повтори.

смахната работа; девойчето на съседния компютър също си слуша музика на слушалките; и двете се хилим щастливо, едва ли не танцувайки на столовете си; само дето тя слуша Бритни Спиърс

(то друг коментар не е необходим)

it's so easy to hate

Тема Д.Финчър прави клип на "Only"нови [re: Gahan]  
Автор 6O1 (exciter)
Публикувано29.04.05 14:14

Дейвид Финчър ("Боен клуб","Седем",etc.) ще е режисьор на новия клип на Nine Inch Nails "Only"."Only" е една от любимите ми песни в албума и ще е втори сингъл от "With Teeth".
There is no you,there is only me...

will I always be here

Тема Re: NIИ - WITH TEETH Partyнови [re: MO.]  
Публикувано02.05.05 12:08

Взех си няколко такива, да си имам; със сигурност едно ще стои на мемо-борда ми - има да ме питат какво точно е това Цупя се, защото никой от моите приятели, колеги или просто познати си няма и идея каква е тази група и защо имам нужда да си облепвам мемо-борда с цитати от техни песни(сигурно е по-подходящо да персонализирам групата и да казвам "неговите песни").
Въпрос на няколко дни е да получат албума в Muzic Zone и дано този път си удържат на обещанието, че вече място не си намирам от нетърпение.

it's so easy to hate

Тема Re: Д.Финчър прави клип на "Only"нови [re: 6O1]  
Публикувано02.05.05 12:14

Амиииии, ще видим, ще видим макар че лично аз хиляди пъти предпочитам видео точно от рода на The hand..., т.е. просто групата, която си изпълнява песента; без някакъв сюжет, без финтифлюшки. Музиката е достатъчна, за да има нужда от украса. Да се украсяват онези, които не могат да свирят
И все пак-ще чакам с нетърпение. Все пак се надявам видеото да е подходящо за излъчване - да не го натирят за показване само в специализирани предавания, че те и без това се броят на пръсти.

it's so easy to hate

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.