|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
NIИ - WITH TEETH
|
|
Автор |
Gahan (julian ep) |
Публикувано | 15.04.05 12:04 |
|
Слушахте ли го вече?! По мое мнение е много силен, стилен и ... абе Nine Inch Nails е все пак  !!!
Synthetic electronic sounds ... industrial rhythms all around
| |
|
Видях, че го има за теглене, ама не искам да си развалям удоволствието и ще се ръся за оригинален диск(поне се надявам наистина да е такъв). Като гледах(и слушах) за първи път The Hand That Feeds по MTV някак се озадачих-прозвуча ми доста танцувално(в което няма абсолютно нищо лошо), но втория път вече трескаво усилвах звука до границата на приличието('щото в 6 сутринта все пак е някак грубо; не че съседите са заслужили да ги щадя )
ААААААААААААААААААА, Nine Inch Nails имат нов албум, УРАААААААА   Чак сама се изненадвам, че се развълнувах толкова 
it's so easy to hate
it takes strength to be gentle and kind
| |
|
С оглед на изминалите години...и настроенията в момента...струва ми се, за този албум може спокойно да се каже, че е невероятно сполучлив.
Освен няколкото формата, в които ще излезе (единия от които е с 5.1 съраунд звук) - Трент Резнър направи и още един перфектен подарък:
парчето The Hand That Feeds е достъпно за ремиксиране и редактиране (или кой каквото иска да прави с него, но с некомерсиална цел, както и да не представя части от него за свои) от сайта на групата.
What does it mean to be human?
| |
|
The Hands That Feeds наистина е доста дансабъл. :))
Но албума е уникално добър. Писах и на едно друго място, че на албумите на НИН им трябва 1-2 месеца, за да ми влязат под кожата, но този май ще е по-бърз.
Трент има невероятно усещане за експериментиране.
Right Where it Belongs и Every Day is exactly the same направо къртят мифки!!! МАкар че както всички НИН албуми и този трябва да се слуша в цялост.
Онзи ден слушах Passive от eMOTIVe на A Perfect Circle - което Мейнард и Трент Резнър с Дани Лонър са писали заедно. Парчето е НИН-ско отвсякъде. Горещо препоръчвам.
Ето го:
| |
Тема
|
Re: NIИ - WITH TEETH
[re: meat_is_murder]
|
|
Автор | ((moon!)) (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.04.05 22:26 |
|
Хъх... дайте го и на мен!
Тъкмо мислих да го пъхам в Мулето...
| |
Тема
|
NIИ - WITH TEETH Party
[re: Gahan]
|
|
Автор | MO. (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.04.05 19:38 |
|
Dr. Terror 6te prosviri na unofficial promo fan party v 3 Ushi albuma!
| |
|
Тъй; не издържах на чакането и си дръпнах албума; преди това разпечатах и прочетох текстовете; ъъъъ...с удоволствие установявам, че Mr.Reznor все още е ядосан - най-вече на себе си; ако има нещо сигурно, то е че този човек май никога няма да намери покой; а текстовете в този случай са ми толкова важни, колкото и музиката; казано по друг начин-ако можех да пиша текстове за песни, щях да са тези(на NIИ); затова вече 15 години сме "свързани"-защото чета собствените си мисли, написани от някой друг;
Спомням си, че като излезе THE FRAGILE два месеца слушах само и единствено този албум-не ми се слушаше нищо друго; да видим дали историята ще се повтори.
смахната работа; девойчето на съседния компютър също си слуша музика на слушалките; и двете се хилим щастливо, едва ли не танцувайки на столовете си; само дето тя слуша Бритни Спиърс (то друг коментар не е необходим)
it's so easy to hate
| |
Тема
|
Д.Финчър прави клип на "Only"
[re: Gahan]
|
|
Автор |
6O1 (exciter) |
Публикувано | 29.04.05 14:14 |
|
Дейвид Финчър ("Боен клуб","Седем",etc.) ще е режисьор на новия клип на Nine Inch Nails "Only". "Only" е една от любимите ми песни в албума и ще е втори сингъл от "With Teeth".
There is no you,there is only me...
will I always be here
| |
Тема
|
Re: NIИ - WITH TEETH Party
[re: MO.]
|
|
Автор |
meat_is_murder (MoneyKillDreams) |
Публикувано | 02.05.05 12:08 |
|
Взех си няколко такива, да си имам; със сигурност едно ще стои на мемо-борда ми - има да ме питат какво точно е това Цупя се, защото никой от моите приятели, колеги или просто познати си няма и идея каква е тази група и защо имам нужда да си облепвам мемо-борда с цитати от техни песни(сигурно е по-подходящо да персонализирам групата и да казвам "неговите песни").
Въпрос на няколко дни е да получат албума в Muzic Zone и дано този път си удържат на обещанието, че вече място не си намирам от нетърпение.
it's so easy to hate
| |
Тема
|
Re: Д.Финчър прави клип на "Only"
[re: 6O1]
|
|
Автор |
meat_is_murder (MoneyKillDreams) |
Публикувано | 02.05.05 12:14 |
|
Амиииии, ще видим, ще видим макар че лично аз хиляди пъти предпочитам видео точно от рода на The hand..., т.е. просто групата, която си изпълнява песента; без някакъв сюжет, без финтифлюшки. Музиката е достатъчна, за да има нужда от украса. Да се украсяват онези, които не могат да свирят
И все пак-ще чакам с нетърпение. Все пак се надявам видеото да е подходящо за излъчване - да не го натирят за показване само в специализирани предавания, че те и без това се броят на пръсти.
it's so easy to hate
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|