Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:13 06.07.25 
Музикални
   >> GOTHIC&INDUSTRIAL
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема 12 WGTнови  
Авторgorgon (Нерегистриран)
Публикувано09.11.03 16:30

Преди време някой беше попитал за впечатления и снимки от 12 WGT.

Ето нещо от нас (ентусиастите, които се счупихме от път с автобус, само и само да гледаме на живо любимите си групи). Давам си сметка, че думите не могат да изразят нашите чувства, когато си припомняме за това незабравимо изживяване.

Тема Re: 12 WGTнови [re: gorgon]  
АвторGoth (Нерегистриран)
Публикувано09.11.03 21:52

Strahotni snimki - i hubav site. S neturpenie chakam da dovurshite "shop" sekciqta

Тема Re: 12 WGTнови [re: Goth]  
Автор Magistus (Corvus)
Публикувано10.11.03 14:10

Naistina mnogo hubav sait.
No men me wylnuva drugo.Kolko gore-dolu vi izleze razhodkata do tam.Podchuh che nqkyde kym 500 leva bilo pytq i biletite tam...ima li neshto vqrno v towa twyrdenie?
Pitam te zashtoto i az planuvam da posetq WGT drugata godina.
Mejdu drugoto ima ideq da se hodi do Transilvania...
Kakwo shte kajete za tazi ideq?

Дяволът,засрамено стоеше пред ужасяващата добрина и във пищните и форми добродетелност съзря

Тема Re: 12 WGTнови [re: Magistus]  
Публикувано10.11.03 19:55

Благодаря ви и на двамата! Сайтът е любителски и ще се ъпгрейдва в движение, както и самия магазин.

За парите. Небходимо е човек да има по 50 евро на ден. На границите на бившите ни колежки соц страни, които вече се имат за европейски, ни проверчваха, дали имаме по толкова пари!
Друг въпрос е дали ще ги харчиш.
Отделно пътя...
Но догодина gorgon ще организира "групово посещение" на 13 WGT, така че всичко ще стане по-евтино (път и билети). Разбира се, зависи колко човека ще се съберем. Ще пиша по-подробно за това на сайта след нова година.

АвторGoth (Нерегистриран)
Публикувано10.11.03 23:21

Razgledah site-a dosta vnimatelno i chestno kazano nqmam turpenie da posetq magazina - fakta, che veche sushtestvuva Gothic Shop v Bhulgaria e kak da kaja... neveroqten! Mnogo blagodarq za koeto!

Автор TuonelaМодератор (void)
Публикувано10.11.03 23:31

Браво, браво, радвам се да видя, че сте напреднали и със сайта и с магазина. Пак като имам пък към Сф непременно ще ви посетя. За сега не ми остава друго освен да ви пожелая мн успехи!!!

Единство и Сила!

Автор da_fiend (Manson archive)
Публикувано12.11.03 10:08

Гледам има някакво видео към WGT, можеш ли да го набавиш официално за България.
Иначе за който се интересува мога да му кажа от къде да си го дръпне неофициално на 758MB mpg.

The crime... birth
My motive's clear
my final objective is to destroy and conquer all that I fear

Тема Re: 12 WGTнови [re: da_fiend]  
Публикувано12.11.03 12:33

не знам за какво видео на WGT говориш. Този фест има вече 12 издания. За кое издание е и кой го е правил? Или е рекламно такова?? Което би ме учудило, щото там не правят обичайната реклама, напр. тази година нямаше дори афиши за феста.

А иначе и аз имам видео, собственоръчно заснето тази година, с разрешението на организаторите.

А ти защо искаш да "набавя официално за България". Да го продавам в магазина ли? Интересуваш се да си го закупиш ли?

Автор da_fiend (Manson archive)
Публикувано12.11.03 14:53

Почвам отзад напред.
Току що видях на каква цена вървят официални dvd, vcd и vhs на разни концерти и тем подобни събития, така че колкото и да ми се иска да купя подобно нещо няма да мога аз лично.

Това е някакво vcd, което със сигурност не е рекламно. Остава вариантът да е официален филм за WGT 2003 или да го е снимал някой фен.... Точно затова постнах с цел да се появи някой по-информиран от мене и да каже нещо по въпроса.

The crime... birth
My motive's clear
my final objective is to destroy and conquer all that I fear

Тема Re: 12 WGTнови [re: da_fiend]  
Публикувано12.11.03 17:16

Доста е странна идеята фен да е заснел "официалния филм" на 12 WGT, защото там без журналистическа акредитация не можеш да внасяш камери, да не говорим, че има ограничения за времето за снимане на групите (с камера и фотоапарат), за ползването на светкавица ( в някои случаи) и т.н.

Тези неща трябва да са ни ясни: безплатен обяд никъде не дават.
Другият вариант е да си гледаме 758MB-ови "неофициални" филмчета за WGT, но, повярвай ми, това не е същото!

А ти къде го "гледаш" това официално видео?
По някоя телевизия? В нета?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.