Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:28 04.07.25 
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Нещо различно.нови  
Автор pishmangreek (член)
Публикувано19.10.24 17:37

Щото джеймито каза, че синът ми е от контингента и можел да влезе в затвора.

Ей ви едно видео дето момчето ми може да влезе в рекордите на Гинес.

Може да е правил глупости, но в тинейджърските си години.
Сега е млад мъж, спортист с амбиции за развитие в сферата. Без допинг и наркотици.
Има сертификат за фитнес инструктор и
... няма амбиции да влиза в преднамереното и предрешено реалити "игри на волята".

Тема До днеснови [re: pishmangreek]  
Автор Buduhcko npace (старо куче)
Публикувано19.10.24 17:57

го мислех за полуидиот от дрогите.
Подценил съм го, пълен е... той всъщност какво прави с живота си, освен да подскача и да се снима за Тубата?
7 години само глупости, опа ма чай малко, той нали беше с лошо здраве и така го измъкнахте от гръцката армия бе? ;)

Редактирано от Buduhcko npace на 19.10.24 17:58.

Тема Re: Нещо различно.нови [re: pishmangreek]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано19.10.24 23:17

... няма амбиции да влиза в преднамереното и предрешено реалити "игри на волята".

изобщо не е за там, като гледам мъжкия кастинг за този сезон.
да си гледа фитнеса и чалготеките.

Тема Re: До днеснови [re: Buduhcko npace]  
Публикувано20.10.24 00:21

Мисли го за каквото си искаш.
Важно ми е какво ми е в действителност.
Момчето ми се метнало на мен. Работи, събира си парички и е супер практично.
Спортува ежедневно между графика на работа, дето седмица е нощна от 22.00 до 6.00, после седмица първа от 6.00 до 14.00 и седмица втора от 14.00 до 22.00.

Където и да ходи, каквото и да прави ми се обажда да ми каже къде е за мое спокойствие.
Дано и ти имаш такива близки отношения с децата си!

Тема Re: Нещо различно.нови [re: alisalisa]  
Публикувано20.10.24 00:39

да си гледа фитнеса и чалготеките.

Фитнеса ДА,
но чалгата, ... забравИ!

Опитвам се да ги карам да гласуват.
Все пак това са огромен брой избиратели с права.

Тема Оставанови [re: pishmangreek]  
Публикувано20.10.24 02:28

и да го оженим за някоя с пари и ще е баш като теб

Да работиш на смени в 21 век е за крайно изпаднали само, той въобще образование получи ли някакво, че като гледам...

Моите не се държат за "полата" ми, ако това питаш. Днес ми направиха торта обаче.

ПП: кажи сега как точно отърва казармата, като е такъв скакалец по поляната - явно нищо му е нямало

Тема Re: Оставанови [re: Buduhcko npace]  
Публикувано20.10.24 11:43

и да го оженим за някоя с пари и ще е баш като теб

В огромна грешка си. Аз се омъжих за кръгъл бедняк без образование.
С кума ми го бихме с учебника по математика по главата да му я налеем.
Израстна пред очите ми и с моя помощ. Писала съм го неведнъж, че първите седем години от брака ни не само не получавах стотинка издръжка от съпруга ми, а и влагах всичките си пари в строежа на жилището ни в Атина (Врилисия). От работата ни в Германия - не се срамувам да кажа, че съм мила чинии в гръцки ресторанти в Мюнхен, Фрайсинг, Майнбург. Изпращах всичките си доходи в Гърция. После с дете на ръце (в Германия забременях с първото дете) се върнах в България в най-тежките години 1992-1996 и развивах бизнес. Търговия на дребно с денонощен магазин и недвижими имоти. Моята агенция е една от първите в страната.
И до днес купувам имоти, ремонтирам и продавам. Осигурявам работа на камара фирми подизпълнители. Изкарвам достатъчно. Парите на съпруга ми са бонус.

ПП Чудя се дали да ти отговоря?
Ти за психологически тормоз в казарма чувал ли си?
Много го тормозеха, че не владее перфектно гръцкия език и , че не знае химна на Гърция да го пее! Все пак беше на 8 годишна възраст когато се преместихме от Гърция в България. Естествено е да позабрави езика, въпреки, че с мен говори и до днес само на гръцки. Голям инат!

Отърваването от казарма се дължи на това, че доказваме, че е живял повече от 10 десет години извън Гърция към датата на призоваването му.
То е факт.

Все още не съм събрала всички доказателства в негова полза и е "висящ" .
Първото училище в което го записах май не съществува вече и не мога да взема удостоверение, че е бил техен ученик.
След преместването ни от София в покрайнините на Пловдив е лесно. Момчето ми учи в две частни училища и едно спортно. Лесно ще взема удостоверения.

Тема Re: Нещо различно.нови [re: alisalisa]  
Публикувано20.10.24 12:02

Поколението Z ще даде огромна фира.
Вглъбени в устройства - телефони, компютри.
Липса на реална комуникация.
Работа хоум офис. Липса на движение на тялото.

От моите три деца само сина ми спортува активно.
Двете щерки се излежават. Едната се омъжи. Друг да й бере гайлето. Живее в къщата на съпруга си.
Другата ми е вкъщи и ми е мъчно, че не помръдва освен ако й се скарам! Пък аз не искам да се карам!
Разчитам на личния пример. Върша разни неща като миене на прозорци и обиране на прах от мебели. Разчитам, че ако ме видят и те ще се активират.

Тема Re: Нещо различно.нови [re: pishmangreek]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано20.10.24 15:00

Поколението Z ще даде огромна фира.

В някои семейства дава, в други не дава.
Зависи от родителите.
Всяко поколение се оглежда, мери и конкурира с връстниците си.
И, нямам предвид келешчетата от махалата.

Тема Големитенови [re: pishmangreek]  
Публикувано20.10.24 21:31

пари ще да са били като си мила чинии в гръцки ресторанти ... после доживот по гръб и все обясняваш как ти си го направила всичко, а той човека бачка като вол и издържа семейство. Така де, бонуса

Такива като теб се наричат креватни брокери, беше ви зачезнала породата и през 97а, и от 2008а до 2017та след като окендзахте пазара.
"купувам имоти, ремонтирам и продавам." - я покажи колко ДДС плати, колко данъци при продажбите - щото бас хващам, че не само е нищо, а дори не знаеш и че се дължат ...всичката ти работа е такава.

ПП: аз съм карал 18 месеца служба в БНА, как мислиш, чувал ли съм? Келешчето обаче има мама да го вади от казарма, щото не говорело добре езика... сериозна психическа травма ще да му е била. Логично развитие после и с дрогите, и с липсващото му образование в момента - вече ти казаха че отгледа чалгарче, само ти не си го схванала още :)
Сори кака, на неговата възраст вече имах издаден патент - като част от дипломната ми работа. Е, нямах видеа в нета и не скачах презграва да правя салта, сигурно различни приоритети ще сме имали, както и различна "подкрепа"

Не ти ли светка, че причината и трите ти деца да са зле си ти - щото гърка бичеше по кораби, а ти трябваше да ги възпиташ? То що ли питам всъщност, одрали са ти кожата май май

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.