Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:53 18.06.25 
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Абсолютно случайно видяхнови  
Автор Laugh2O24 (sorridente)
Публикувано05.09.24 22:44

Че и Леосът е поел вечният път

Да почива в мир!

Редактирано от Laugh2O24 на 05.09.24 22:39.

Тема Re: Абсолютно случайно видях [re: Laugh2O24]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано07.09.24 02:18

Да почива в мир човекът, светла му памет.

И да си кажа .....Този Леос от минимум три четири години редовно ми излиза на горният ред във фейса, като вероятен познат. Абсолютно никога не съм кликвал на него и нямам пресечни точни с него. Но ми се е набила снимката от акаутнта му в паметта. И ето че един ден тема ...почина Леос / Иван Янкулов. Иначе казано, той ме е знаел кой съм, аз не съм го зьнаел кой е. Той трийсе години в нета и аз над двайсе в дира.

Кое от двете е било в случая ?
Той ме е гледал прекалено много от високо и изобщо не съм му бил в категорията, за да каже поне едно 'здрасти', или аз съм бил прекалено застрашителен и ядящ хора ?

Тема Re: Абсолютно случайно видяхнови [re: Koftia]  
Публикувано07.09.24 10:36

Какво да ти кажа...и на мен дълго ми излизаше, както и на теб, даже помня в някаква публична група се беше осмелил да коментира някакъв мой пост...аз не знаех тогава, че това е Леосът естествено, след това ми казаха тук хора, които го познават и са били на клубни срещи с него, както се казва за починалите или хубаво или нищо. Това е. Жалко, че големите промени, които бе замислил за форумите тук заедно с новата собственичка на дир.бг няма да се осъществят, а всъщност кой знае, може би е оставил всичко на своите последователи и може би някой, някога ще успее да направи тук чудеса. Едва ли, но ми се ще да вярвам, бъди здрав Кофти. Малко отклонение ще ти пусна на лични.

Редактирано от Laugh2O24 на 07.09.24 11:02.

Автор Albena l (оф..)
Публикувано07.09.24 10:49

По тая логика и ти можеш да гледаш мен, а аз не знам кой си.
Я иди ми кажи едно здрасти, поне снимката ми знаеш

Тема Re: Абсолютно случайно видяхнови [re: Albena l]  
Публикувано07.09.24 11:05

Профилът е твой, а снимката твоя ли е.

Редактирано от Laugh2O24 на 07.09.24 11:11.

Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано07.09.24 16:57

Този Леос от минимум три четири години редовно ми излиза на горният ред във фейса, като вероятен познат. Абсолютно никога не съм кликвал на него и нямам пресечни точни с него. Но ми се е набила снимката от акаутнта му в паметта. И ето че един ден тема ...почина Леос / Иван Янкулов. Иначе казано, той ме е знаел кой съм, аз не съм го зьнаел кой е.

Абе вие у ред ли сте? Нали не си знаете имената и физиономиите, как разбирате че някой е точно еди-кой си от дира? И отде накъде той ще те знае, затова ти щръква в графата "хора, които е възможно да познавате"?

Ей сега разцъках в моя фейс, аз съм приятел там само с мъжа и сина ми.
Имам 3 разпознати профила на техни приятели като вероятни познати /даже не всички, които са им в списъка, а само трима, кой знае защо/ и не знам колко още, поне 20, на абсолютно непознати хора от всякакъв пол, възраст, професии и местожителство. Кой ги знае откога са там, как са попаднали, имат ли хабер, че ми се мъдрят у фейса, дали аз се мъдря в техния и прочие.

Тема Re: Абсолютно случайно видяхнови [re: alisalisa]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано07.09.24 17:41

От къде той ще ме знае ? От предатели. От трети и четвърти лица, които знаят със сигурност кой е моят профил. Аз нямам приятели от клуба във фейса. Нямам пресечни точки. Поглеждал съм профили на клубари и ако те са ме разшифровали, тогава се получава пресечна точка. Неговият не бяг го поглеждал. Хора ме знаят и той е знаел от тях.

Както казах, до момента, в който дира съобщи , че е починал, аз не съм знаел кой е този Иван Янкулов, не съм му кликвал на профила. Разбра се че е Леос, когато излезе темата. Там му съобщиха името. И аз като чукнах на това име, излезе точно лицето, което ми виси три четири години. Пак да ти обясня вече за пореден път, той ми е висял, защото ми е гледал профила. Аз се заклевам, че не съм му гледал профила докато почина. Иначе щях да направя връзката доста отдавна. В приятелите му има клубари.
И последно, вероятни познати и покана за приятелство са две различни неща.

Редактирано от Koftia на 07.09.24 17:50.

Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано07.09.24 18:15

И аз като чукнах на това име, излезе точно лицето, което ми виси три четири години.

А защо ти виси, като има опция "изтрий"?

Кой знае през кой трети-четвърти-пети човек фейсът ти го е шляпнал при "вероятните познати". Човекът може и хабер да си няма.

Нали ти казах, като те прочетох, влязох да зяпам в моя фейс имам ли такива и се оказа, че освен няколкото приятели на моите хора, се мъдри цял дълъг списък на абсолютно непознати. Даже, аз изобщо не ги правя тези работи, ама влязох в профила на моите да им видя списъците с приятели, белки разпозная някой. После кликнах на 2 произволни профила на непознатите да видя техните списъци с приятели, белки разпозная някой - ТЦ, нищо. Ама за разглеждане на списъци на приятелите на приятелите им, пъ на техните приятели изобщо неам нерви, та да разгадавам загадката по какви канали, връзки и логики са попаднали тези хора у моя фейс. И кой знае на колко народ пък е цъфвал моят профил, без и те хабер да имат защо.

Фейсбушка му работа.

И последно, вероятни познати и покана за приятелство са две различни неща.

Естествено, че са. Но под профила на всеки вероятен се мъдрят две опции:
- добавяне на приятел
- премахване

Ей сега пак си погледнах у фейса, изскочили са ми нови двама абсолютно непознати, единият оперен певец.
А, де?

Автор Koftia (форумист)
Публикувано07.09.24 18:25

Ей сега пак си погледнах у фейса, изскочили са ми нови двама абсолютно непознати, единият оперен певец.
А, де?

На мен са стотина. Чистил съм ги на нула и пак връхлитат. И физиономиите се набиват и запомнят. Някои готини мадами, други шафранти миндилета, трети от професията, четвърти от общ приятел с хиляди контакти, черни, бели, кафяви, жълти……. всякакви. Но, както казах преди, най голямото шоу напоследък са четиризвездни американски генерали. За момента май имат 44 генерала. Дано не ми изскочат всички. Там обаче пресечната точка я знам от къде е.

Публикувано07.09.24 18:26

Фейсбушка му работа.

Харесва ми да се правиш на невинна девица

אהבה

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.