Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:10 18.06.25 
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Лято, слънценови  
Автор pishmangreek (член)
Публикувано14.08.24 19:28

и прекрасни

.
Ще ме видите в бета-версията. Алфата е предизвестието на омегата.

Тема Re: Лято, слънценови [re: pishmangreek]  
Автор Laugh2O24 (sorridente)
Публикувано15.08.24 12:43

Честит празник Греки, живи здрави всички: деца, сватове, близки и роднини

אהבה

Тема Re: Лято, слънценови [re: pishmangreek]  
Автор Trickyyy (Висока)
Публикувано16.08.24 18:24

Главният герой сина ти ли е? Симпатичен младеж.

Къде ви се ходи най-много, ама най-много?

Аз се усещам пренаситена с летни пътувания, басейни, морета, ресторанти, тъпа музика и всичко свързано с летните емоции. Имам още 4 седмици ваканция тази година, и определено няма да ги ползвам за лятна ваканция.

Четох в някакъв клюкарски сайт, че червенотиквеник Радев почивал в Гърция за 3 000 евро на вечер, и се бил охлаждал в морето хахаха какво охлаждане в гръцкото море бе, то е 30 Ц

бе тия не трябва ли да са по-скромни?

Ходи ми се в Австралия и Нова Зеландия, ма е далече и топло, пък ме мързи. Източното крайбрежие на Щатите съм го изръшкала, както и повечето от Европа. Към Изтока нямам никакъв интерес, нито Китай, нито Тайланд, Филипини, Кореи, никак не ме интересуват. Може би Монголия и Грузия?

Тема Re: Лято, слънценови [re: Trickyyy]  
Публикувано16.08.24 18:43

Отиди в Армения , Ереван, отлични отзиви имам, арменски коняк, грозде, вкусна хапка, пасторални пейзажи и планини

אהבה

Тема Re: Лято, слънценови [re: Laugh2O24]  
Автор Trickyyy (Висока)
Публикувано16.08.24 19:21

хм, виж не се сетих за Армения. Лично познавам само няколко арменци.

Най-първото ми познанство беше в един влак, тинейджърка съм била, завръщахме се от сесересето, по-спициално масква. На отиване със самолет, а на връщане в някакъв влак, от къде до къде нямам представа, но там се запознах с една арменка, показваше ми златните си накити и си говорехме на руски. И тя тинейджърка. Та, така забавно, бързо мина времето.

Публикувано16.08.24 20:14

аз лично познавам доста арменци, имам приятелства, но отзивите са от българи, ако наистина искаш да отскочиш някъде силно препоръчана дестинация
аз напоследък съм се ориентирала към...как да кажа нетрадиционните дестинации, оказва се, че има места в света, в които животът има друг пулс, иначе официалните туристически места те са ясни

אהבה

Автор Trickyyy (Висока)
Публикувано16.08.24 20:27

оказва се, че има места в света, в които животът има друг пулс

е, да, то това е ясно. Въпросът опира до...как беше оная приказка, много искам, ама нямам желание...нещо такова беше

Публикувано16.08.24 20:27

като, ако ти дойде желанието пътувай

ти в коя страна си позиционирана?

אהבה

Автор Trickyyy (Висока)
Публикувано17.08.24 18:09

Аз съм в страната на вечното блаженство. Под климатика, таратора е ледено студен, въх и май точно в момента чувам, че заваля

priceless

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано17.08.24 19:36

Вечното блаженство е там, където няма нужда от климатик, нито за охлаждане, нито за подгряване.

Те са вечното блаженство.
Всичко останало е в тъпите кратуни на сиромашкото невидяло

Редактирано от RujaKaramfilova на 17.08.24 19:38.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.