|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Що бе
|
|
Автор |
Albena l (оф..) |
Публикувано | 26.06.24 22:24 |
|
Випът е чудесен.
Дъртак до дъртака
| |
|
Мдаа, да седна до младите тук))))))))
| |
|
Да де, ама вместо да дойдете тук, всички (останали) стоите там и се дрънкате Елате тук при нас по младите
אהבה
| |
|
и от младите мирише на некъпано посред лято...
| |
|
Уфффф, и там, и тук, навсякъде гъмжи от баби.
| |
|
Добре бе, един пише като изоглавен на незнам колко ракии, копира ли тез бисери, от де ги твори....
Друг гледа сто телевизии, чул недочул. Аз също гледам сутрин (само една единствена телевизия, харесвам водещия ), докато си пия кафето, час, че може и два да е. Как може да ми се представят половин новини, чути недочути. Както и да е, то няма и накъде простотия вече . На всичкото отгоре спориш за таз половин новина.
Ми, кво да кажа
| |
|
Който иска е дошъл. Ти кой искаш да ти дойде?
Милка ли например
| |
|
Ако няма в изречение : недочух, слушах с половин ухо, не се заслушах, не следих много, мина ми покрай ушите.......... знаем арсенала, може да помислят за глупав. А така, не че не знае, не че не разбира, но просто не е дочул, клубарят)).
А спорът си е спорт. Аз се удивлявам на двама клубари от умението им да спорят, измислят и наслагват. Убедена съм, че могат да ме накарат, без бой, да призная, че съм мъж с 3 очи, без уши, на 561 години, роден на Мелмак, с рог на тила и тапа на гъза.
| |
|
То па дядовците мнооо хубави изперкали, ти по-добре ги знаеш всъщност
| |
|
Не може така да се признава!
Слушала съм новината от същото място. Бива ли сега да взема да пиша да се разправям? И защо, щото другите нямат телевизори и тя единствена информира хората, щото то е клуб за телевизори
Ми като няма друго интересно
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|