Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:56 18.06.25 
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Лято е..нови  
Автор ShokoLada (старо куче)
Публикувано02.06.24 16:28

което е суперско.. жега, басейни, море, купони.. късни нощи под звездите..
та, кой на къде е това лято..

Тема Re: Лято е..нови [re: ShokoLada]  
Автор Laugh2O24 (sorridente)
Публикувано02.06.24 16:46

Хубава темичка. Сега ще ти отговоря и съм сигурна, че ще ме вземеш на подбив или ти или някоя от тукашните дами, е нищо де.

Това лято живи здрави ще бъде доста разчупено предвидени и резервирани са вече три ваканции в Италия, в Гърция и даже в Ниските земи, че и в Родината ще премина набързо, плюс мъжът ми спомена и отскачане до Нюрберг, както се казва време има само за смяна на багажа и изпиране на дрехите, всичко вече е разграфено, а ти къде ще ходиш море или планина?

אהבה

Тема Re: Лято е..нови [re: Laugh2O24]  
Публикувано02.06.24 20:07

Е защо или.. или..
такива тежки приготовления, резервации и т.н. нямам.. кеф ми на едното, кеф ми на другото.. замислили сме го и на палатки с риболовен привкус да ходим, едната девойка свири перфектно на китара, буен огън и хотел с много звезди.... Отделно и с колегите на някаква къща за гости, ама там не е сигурно, че ще отида.. та лятото е пред нас..
Не мога да планувам.. даже се смеех на една приятелка.. която ми вика, хайде септември в Турция.. абее девойко, ти знаеш ли кога е септември????.. : )))

Тема тук разказва ли се,нови [re: ShokoLada]  
Автор NAKOlMUPUKA (Жега)
Публикувано03.06.24 14:48

Здравейте, тук разказва ли се още кой го харесва, кой го ебал, кой без сутиени ходил? Нещо секси има ли в тоя ДИРник или са меракът остана?
На линия съм за всички, с които не успяхме да се чукаме навремето

Публикувано03.06.24 21:28

Звучи толкова хубаво, браво на теб, няма как при нас се планува всичко , свързано е със самолетни билети, организиции и т.н. Малките пътувания които ги правим из Италия ей така като ни се прище и спонтанно тях не ги организираме, но за чужбина се налага

אהבה

Тема Re: тук разказва ли се, [re: NAKOlMUPUKA]  
Публикувано03.06.24 21:39

Охооо искаш да възродиш ГЗС ли

אהבה

Тема Re: тук разказва ли се,нови [re: NAKOlMUPUKA]  
Публикувано04.06.24 07:25

Ехеее.. я виж кой виждат очите ми..
Здравей.
Ми не, това време отмина, малко сме.. шегите и закачките ги заместихме с политика... станахме сериозни.. кисели и велики.. : )) Самоирония..
Ти как си?

Тема Ша трябванови [re: Laugh2O24]  
Автор Buduhcko npace (старо куче)
Публикувано04.06.24 16:10

като в оня виц - да застанеш на челна стойка, че да го спусне като отвес...

Тема Re: Ша трябванови [re: Buduhcko npace]  
Публикувано05.06.24 11:50

אהבה

Автор jumbles (wild spirit)
Публикувано27.06.24 18:29

да ти кажа, хич не ми е суперско в тези ненормални жеги
никъде не ми се ходи в тоя пек , ще си седя в планината при светулките, сърните, кошутите и мечките ... пък ранна есен може да отскоча до морето

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.