|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Лято е..
|
|
Автор |
ShokoLada (старо куче) |
Публикувано | 02.06.24 16:28 |
|
което е суперско.. жега, басейни, море, купони.. късни нощи под звездите..
та, кой на къде е това лято..
| |
|
Хубава темичка. Сега ще ти отговоря и съм сигурна, че ще ме вземеш на подбив или ти или някоя от тукашните дами, е нищо де.
Това лято живи здрави ще бъде доста разчупено предвидени и резервирани са вече три ваканции в Италия, в Гърция и даже в Ниските земи, че и в Родината ще премина набързо, плюс мъжът ми спомена и отскачане до Нюрберг, както се казва време има само за смяна на багажа и изпиране на дрехите, всичко вече е разграфено, а ти къде ще ходиш море или планина?
אהבה
| |
|
Е защо или.. или..
такива тежки приготовления, резервации и т.н. нямам.. кеф ми на едното, кеф ми на другото.. замислили сме го и на палатки с риболовен привкус да ходим, едната девойка свири перфектно на китара, буен огън и хотел с много звезди.... Отделно и с колегите на някаква къща за гости, ама там не е сигурно, че ще отида.. та лятото е пред нас..
Не мога да планувам.. даже се смеех на една приятелка.. която ми вика, хайде септември в Турция.. абее девойко, ти знаеш ли кога е септември????.. : )))
| |
|
Здравейте, тук разказва ли се още кой го харесва, кой го ебал, кой без сутиени ходил? Нещо секси има ли в тоя ДИРник или са меракът остана?
На линия съм за всички, с които не успяхме да се чукаме навремето
| |
|
Звучи толкова хубаво, браво на теб, няма как при нас се планува всичко , свързано е със самолетни билети, организиции и т.н. Малките пътувания които ги правим из Италия ей така като ни се прище и спонтанно тях не ги организираме, но за чужбина се налага
אהבה
| |
|
Охооо искаш да възродиш ГЗС ли
אהבה
| |
|
Ехеее.. я виж кой виждат очите ми..
Здравей.
Ми не, това време отмина, малко сме.. шегите и закачките ги заместихме с политика... станахме сериозни.. кисели и велики.. : )) Самоирония..
Ти как си?
| |
|
като в оня виц - да застанеш на челна стойка, че да го спусне като отвес...
| |
|
אהבה
| |
|
да ти кажа, хич не ми е суперско в тези ненормални жеги
никъде не ми се ходи в тоя пек , ще си седя в планината при светулките, сърните, кошутите и мечките ... пък ранна есен може да отскоча до морето
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|