|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Малко Политика
|
|
Автор |
Laugh2O23 (sorridente) |
Публикувано | 13.12.23 18:49 |
|
Я малко политика, видно за любов и кекс не ви се говори. Абе съграждани софиянци от чий зор сега ще демонтират Паметника на Червената Армия, аз съм била във Виена, тоз паметник си стои, гори си вечният огън там, спокойно, културно. В Будапеща същата история, да не говорим за Варшава, та се чудя на Родината ни, само рушат, моя приятелка от италианска Швейцария е там сега, едва не я набили в тролея, че попитала един бабаит за свободно място, агресивни, подивели, намръщени, недоволни хора, защо така, или може би това са само някакви отделни случаи. Разкажете малко за коледната атмосфера из вашите родни градове или там където живеете в Родината. По обща тема предлагам, стига тези апартаменти, вили, коли, милиони, милиарди
אהבה
| |
|
А ти защо мислиш хората са агресивни, подивели, намръщени, недоволни
| |
|
За какво свободно място се пита в тролей, я обясни, че аз не знам какво е туй нещо.
И кво прави в тролей, няма пари за такси ли?
| |
|
Аз на тролей не съм се качвала от 1987 когато ме би ток при качване.
Брутално беше!
| |
|
То и аз от 100 г., ама чужденките плюят, видиш ли и се возят за 1 лев
| |
|
Не знам, все на мен ли ми се случва, ама ей така звънна на някоя приятелка я в София, я в Бургас, виж за Русе не знами като започнат да ми се оплакват
אהבה
| |
|
Е ти пък, да плаща над 25 000 евро за зъби и да няма пари за такси, просто за две спирки нито един таксиджия не се съгласил да я закара. На една двойна седалка седял един бабаит, така, че заемал дветеи тя любезно го попитала извинете до вас мястото свободно ли е, при което той й се озъбил малко са ви били вас
אהבה
| |
|
Кое струва 25 К за зъби?
Като вижда, че няма място да седне, кво пита?
За кво ще сяда?
| |
|
Не знам какъв им е филмът!
| |
|
Какъв да е филмът? 25 К и тролея
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|