Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:48 17.06.25 
* Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Как..нови  
Автор ShokoLada (пристрастен)
Публикувано22.09.23 20:01

решавате проблемите си..
Хората са го казали, всеки проблем има поне няколко решения, няма ли решение, не е проблем.. водеща максима ми е..
За мен проблем е.. време, което трябват да се взимат решения.. т.е. излизане от комфортната зона.. в името на нещо..
Та? Как? Бързо?.. Обмисляте го.. или въобще не взимате, оставяте се по течението..
ето и едно поздравче..

Новак, я!..

Тема Re: Как..нови [re: ShokoLada]  
Автор Laugh2O23 (sorridente)
Публикувано23.09.23 16:39

Зависи от проблема. Например, ако виждам, че гумата ми спада

тичам до най близката автомеханица за смяна на гума или залепване, докато е време и докато джантата не опре асфалта. Ако е друг проблем, който търпи отлагане чакам търпеливо докато дойде подходящ момент за решаването му и така понякога докато чакам той си се решава от само себе си. Какъв е твоят проблем или проблеми, прецизирай, за да дадеме съвет!

אהבה

Тема Re: Как..нови [re: Laugh2O23]  
Публикувано24.09.23 19:53

Еее аз написах, че за мен проблем е излизане от комфортната ми зона..
В главата ми се въртят други градове, тотално преобръщане на живота.. и хем ми се иска, хем ми не стиска.. а това е проблем!...

Новак, я!..

Публикувано24.09.23 21:18

Най трудно се излиза от ...гнездото

Всеки един от нас си има гнездо, всеки има своите привички, своите навици изградени с годините, любими неща, хобита, ако щеш познати места, в моят случай барове, разбирай кафетерии тук , където ходя да си пия кафето, ресторанти, където обядваме или вечеряме с мъжа ми, горе долу привични места за пазаруване и т.н.

Да смениш град не е е лесно. Смятай аз като смених Държава и това за втори път Това са нови хора, нова работа, нови привички, места за ходене, приятелите от детство или от ученическите години остават далече, роднините също, в моят случай например даже и нов език трябваше да науча, да сменя тотално начина си на живот. Така, че предупреждавам те, няма да ти е лесно.

Но пък има ужасно много положителни неща. Преди всичко това са нови амбиции, тотално преобразяване на живота ти, започваш да се чувстваш...жив, нови предизвикателства, особено, ако е свързано с бъдеща нова връзка си е направо...тръпка, така, че не се замисляй много и ако имаш материална подсигуреност/все пак не сме на по 20години/ действай, напускай зоната на комфорт, ще създадеш друга, не става изведнъж или за година две, но става. При мен отне повече от 10 години, но все пак при мен бе смяна на държава.

Преобръщането на живота, носи много новости, енергии, радости, тъги, букет от емоции! Струва си! И помни винаги позитивно настроена

Редактирано от Laugh2O23 на 24.09.23 21:27.

Публикувано24.09.23 22:02

Не е до връзка.. мечта ми е.. а защо са ни мечтите ако не се реализират.. Искам да живея на морето.. даже не знам къде.. Варна или Бургас.. но май ще е Бургас.. поради няколко причини.
Разстоянието между хората не се измерва в километри.. хлапенце се премести в Пловдив, но това не ми пречи искам ли да я видя и гушна, ставам и отивам, тя прави същото..
Е аз нямам идея дали ще остана там.. или ще е за година две.. ама телето най-трудно излиза от рутината си.. и точно това искам..
с приятелите се чувам почти всеки ден.. а и те ще идват при мен.. броят се на пръсти ама ми стигат.. т.е. по-скоро приятелките.. между другото съм Благословена с приятели..

Новак, я!..

Публикувано24.09.23 22:15

Това е супер, градът е в България и то какъв град. Бургас винаги ми е харесвал, имам си и роднини там, чист, подреден, снабден, морската градина е супер, ах морето

Щом детето ти е в Пловдив, това е на една ръка разстояние, какво да кажа аз...мен ме делят бая повечко километри от моите си близки, но , какво да правя живот, яхвам самолетите и така, пътувам си Не му мисли много, има ли възможност яхвай я смело.

По принцип , ако трябва да вземеш решение, нали знаеш принципът на белият лист разделен на две, в едната колона позитивните неща, в другата негативните, остави си листа на нощното шкафче и така поне седмица си пиши каквото ти дойде на ум и за каквото се сетиш, после сравни и прецени, кое е повечето

אהבה

Тема Re: Как.. [re: Laugh2O23]  
Публикувано30.09.23 22:06

Ми пратила съм си писъмцето към Вселената във вид на намерение.. и чакам възможности.. : )))
Другата седмица пътувам за Пловдив.. зимата може да си я откарам в София.. ама ще видим де.. : )))
Човек като излезе от комфортната зона, променя себе си и опознава себе си.. : ))) и се чувства жив..
това с листа не работи.. предположения са.. опитай да разбереш - максима!.. теле съм, ако питаш Вселената все в рутината трябва да съм... там съм си най ок..

Новак, я!..

Публикувано01.10.23 15:22

Тъкмо щях да те питам докъде стигна с писането на листа

ама виждам не е за теб, ами чакай тогава подсказка на шестото чувство! Пловдив е разкошен град също, страхотен социален живот, нови заведения, концерти. Успех.

אהבה

Публикувано03.10.23 10:52

Нееее.. не е подсказка на шестото чувство, просто изневиделица ти се предоставя възможност и мое е решението ще се възползвам ли..
Димке.. аз не съм социална личност и не ме блазнят заведения, нощен живот и т.н., а комуникации с непознати съм затрупана... напротив, търся нещо диво, спокойно, както е морето през зимата.. да зарея поглед в него, да чувам песента му, а вятъра да си играе с косите ми..
В Пловдив съм за малко..

Новак, я!..

Публикувано03.10.23 22:20

Морето през зимата на мен по скоро ми навява тъга, езерото също, понеже сме заобиколени с езера та знам отлично

Виж снежните планини през зимата са ми рахат, студено, хубав коняк с кафенце и чайче, чист въздух

אהבה

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.