|
Тема
|
Здрасти банда
|
|
Автор |
pishmangreek (непознат) |
Публикувано | 31.01.19 23:25 |
|
има ли още ентусиасти, които навестяват този клуб, забутан в кьошето?
Оживелите могат да драснат по нещо да не ги мислим.
Pino mugo,Peperone, Клюква, Гнуца, bombardier, dymo!Боклук, който вреди в реала!
| |
|
Ясно няма
Dash,Pino mugo,Peperone,Клюква,Gnocca,bombardier,dymo!Боклук, който вреди в реала!
| |
|
Аз все още минавам, но много, много рядко.
| |
|
Проба проба Имам дейт в сървиза а партньора се бави. Пффф преди малко влезе един със свирещи гуми и много газ с едно много дърто БМВ хахахаха докато пиша да бях направила видео, ама много бързо се случи
| |
Тема
|
Re: Здрасти банда
[re: Deern]
|
|
Автор |
urBan66 (не-познат) |
Публикувано | 12.10.19 15:55 |
|
Много забавляваш с каквито ги плещиш.
Особено шеговито ми беше смяната на КОЛЕЛА, а не на гуми.
Голямата ми дъщеря е същата като теб. Живее от няколко години в България. Не владее добре българския и не се старае даже да го усвои. И ги ръси едни … Много забавно става. :)
| |
Тема
|
Re: Здрасти банда
[re: urBan66]
|
|
Автор |
Deern (Познат) |
Публикувано | 13.10.19 10:24 |
|
ох не не не, аз не съм сменяла само гумите, а колелата — наистина
Имам предвид цялото колело, с гумите и джантата.
Същото казвам и като се обадя в сервиза (особено когато гумите или колелата не са при тях). И особено когато ги питам предварително колко време ще им отнеме.
Тук смяната на гуми е рядка — всъщност само когато гумите са за изхвърляне и джантите са ок.
Като купувам, гледам какво продават — само гумите или комплекта колело (с джантата).
Ако зависеше от моя мъж, сигурно щеше да кара със зимни гуми на летни джанти. (подразбирам от въпроса защо не са предишните джанти) За него е важно как изглежда, а не каква функция има.
| |
|
и не липсваш, не липсваш на никого! Седи дОма- чЕти шОк, бе мишок!!!
| |
|
Това трябваше да бъде ъъъъ забавно? Не ти се получава.
| |
|
|
|
|