Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:57 31.10.25 
Българи извън България
   >> Българи в Европа
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Франция-заверка на подпис  
Автор Kpoacaнчeтo (тиква, бе)
Публикувано15.05.13 15:25

За пореден път се ужасявам от тоталната антибългарска настройка на МВнР. Опитвам се да установя връзка по мейл с Консулски отдел във Франция. Отварям сайта на посолството ни там и установявам, че няма вариант на сайта изцяло на български. Някои информации ги има на български, но други са си на френски. В контактите има само телефони и факс. Има някаква опция да пратиш мейл, но самият мейл не го виждам публикуван... Може и да съм ропуснала някъде информация, ама...
Та, въпросът ми е някой дали има мейл на въпросния отдел и също, ако можете да ми кажете, ако живея в Ница, пък трябва да си направя заверка на подписа на документ, къде най-близо мога да го направя и ориентировъчно колко ще струва това (ако имате опит).
Благодаря на всеки, който има време и желание да ми отговори.

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема Re: Франция-заверка на подписнови [re: Kpoacaнчeтo]  
Автор Tom_cat ()
Публикувано22.04.16 09:54

Какво направи със заверката на подписа?
Намери ли нещо по-близо до Ница? Според мен няма начин, трябва да дойдеш до Париж. При това самата заверка не става веднага, не помня вече, но май трябваше да се чака няколко работни дни, освен ако не платиш за експресна услуга.
Колкото до френския, нямам спомен да е нямало нещо на български на сайта, само че щом си във Франция, би трябвало да ти е ясно вече, че без френски няма оправия.

Редактирано от Tom_cat на 22.04.16 09:55.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.