|  | | 

| 

| 

| Тема |  Франция-заверка на подпис |  |  | Автор | Kpoacaнчeтo (тиква, бе) |  | Публикувано | 15.05.13 15:25 |  |  | 

За пореден път се ужасявам от тоталната антибългарска настройка на МВнР. Опитвам се да установя връзка по мейл с Консулски отдел във Франция. Отварям сайта на посолството ни там и установявам, че няма вариант на сайта изцяло на български. Някои информации ги има на български, но други са си на френски. В контактите има само телефони и факс. Има някаква опция да пратиш мейл, но самият мейл не го виждам публикуван... Може и да съм ропуснала някъде информация, ама...
 Та, въпросът ми е някой дали има мейл на въпросния отдел и също, ако можете да ми кажете, ако живея в Ница, пък трябва да си направя заверка на подписа на документ, къде най-близо мога да го направя и ориентировъчно колко ще струва това (ако имате опит).
 Благодаря на всеки, който има време и желание да ми отговори.

Най обичам да чета, ама не мога.

|  |  |  
             |  |  | 

Какво направи със заверката на подписа?
 Намери ли нещо по-близо до Ница? Според мен няма начин, трябва да дойдеш до Париж. При това самата заверка не става веднага, не помня вече, но май трябваше да се чака няколко работни дни, освен ако не платиш за експресна услуга.
 Колкото до френския, нямам спомен да е нямало нещо на български на сайта, само че щом си във Франция, би трябвало да ти е ясно вече, че без френски няма оправия.

Редактирано от Tom_cat на 22.04.16 09:55. 

|  |  |  |  

|   | 
 |