Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:18 09.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Европа
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема В България за отпуската?  
Автор Бapoн фoн БyзeмaМодератор (# killall)
Публикувано17.02.11 10:29

Искаше ми се да ви питам дали и при вас е така - вече нялоко години не съм ходил до България, някак последното ходене беше такова разочарование, че като заидва време за отпуска и предпочитам навсякъде другаде да ида. Логиката ми е, че в кръйна сметка аз имам отпуска, която не е по Норвежко-Шведски стандарт и това време предпочитам да го прекарам някъде, където мога да си почина, а не да тъна в чалга.

Тази година съм се наканил и судоволствие ще ида до Варна, която по моите стандарти винаги е била по-чист и цивилизован град от родната ми София.

Та питането ми е дали вие използвате всяка възможност да отидете до България, или е просто една от много възможни дестинации, само дето ще видите и стари познати и разширен семеен кръг.

Само да уточня, че със семейството ми се виждаме достатъчно често, това не може да ми е мотивация да ходя донякъде.

Тема Re: В България за отпуската? [re: Бapoн фoн Бyзeмa]  
Автор Koфтият (форумист)
Публикувано17.02.11 12:26

Раздели си визитата на две. Малко в България, при роднини и познати и две седмици на турското море. Бодрум, Анталия, Мармарис.......ще останеш приятно изненадан. За по-малко ще получиш повече.

Тема Аз ходя в Гърция, в Турция... [re: Koфтият]  
Автор Бapoн фoн БyзeмaМодератор (# killall)
Публикувано17.02.11 12:49

...само Бурса представлява интерес за мен, защото малко я познавам, но си признавам, че съм малко закостенял и след като всяка година тия малоумни кюрди взривяват по една бомба, не бих заве семейството си. Сам да ида, да, ама не семейно.

Много приятели ми хвалят Хъврватияи ми обясняват, че сигурно ще ми хареса като съм българин, ама ако че ходя някъде по бивша Югославия, ще ида пак в Нови Сад - много красиво е там.

Въпреки всичко благодаря за предложението, ще го обмисля пак, но от ценова гледна точка и Гърция не е чак толкова зле.

Тема Re: Аз ходя в Гърция, в Турция... [re: Бapoн фoн Бyзeмa]  
Автор iwc.petrov ( БЪЛГАРИН)
Публикувано18.02.11 02:04

2005 бях в Харватска РИЕКА ДУБРОВНИК

супер е при турчулята не ходи те са измет за АВСТРИЯ ЗАЛЦБУРГ виж и умри. За мен е върха.

П.П СЛОВЕНИЯ. около ТРИЕС или анеси в ЮЖНА ФРАНЦИЯ ех що идва староста

Редактирано от iwc.petrov на 18.02.11 02:11.

Тема Re: [re: Бapoн фoн Бyзeмa]  
Автор 4ereshka2 (ветеран)
Публикувано18.02.11 12:38

От 6г съм извън България и не съм се връщала. Не ми липсва.
По нататък, живот и здраве ще трябва да се прибера до Варна поне за 1 месец, имам разни неща за уреждане.

Тема Re: [re: Бapoн фoн Бyзeмa]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано19.02.11 00:17

Лятната отпуска (всмисъл почивка, море) - не.
Иначе поне веднъж (при добър късмет и два пъти) годишно минаваме за няколко дни да се видим с хората, на които държим там

Така че трите седмици отпуска лятото си остават запазени за почивка. Другите две седмици ... може би едната ще е в България, другата на вилата

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re: [re: Bиливap]  
Автор !Roxana! (Libertarian)
Публикувано22.02.11 18:20

И ние ще се приберем само колкото да зърнем тоя оня и после да се изстреляме я по Гърция, я по Турция.

Не ща българско море, много са алчни там.

Не че не ми харесва, но....не виждам смисъл да плащам в пъти повече за същото, че и по-хубаво, малко по- на юг. После, си имаме и домащни занимания, отворихме се да учиме езици в къщи, езиково главоболие ме фаща. Хлапето иска да упражнява езици, това е положението, а ние искаме спокойствие.

Чудиме се между Италия, Гърция и Турция. Още се караме по въпроса. До юни, юли, дано решим

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема Re: [re: !Roxana!]  
Публикувано22.02.11 22:17

Последно като ходихме в Гърция цените бяха паднали страхотно много. И хотелът беше полупразен (което не е добре за собствениците, но е добре за нас - по-малко врява на плажа, тогава бяхме само ние и още три двойки без деца - идилия).
До лятото не знам какво ще е положението, защото като си говорих със собственика (хотелът не е много голям, а е семеен и много уютен), той каза, че им става все по-трудно да го поддържат - разходите са си големи, а приходите почти никакви

Ще е тъжно да хлопне кепенците, защото ще трябва да си търсим друго "наше" си място ...

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re: [re: Bиливap]  
Автор !Roxana! (Libertarian)
Публикувано23.02.11 17:42

Нямаме много време, това е нашата ситуация.

Миналата година се върнахме за една седмица, и откачих кое по-напред. Оказа се невъзможно да идем където и да било, какво по-напред за една седмица.

Ако сега отделим две седмици, дано успеем поне за едната седмица да избягаме

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема Re:нови [re: !Roxana!]  
Публикувано26.02.11 13:46

Ние сме отделили поне три седмици за почивка лятото :) Сега се опитваме да уредим така, че да вземем летните отпуски едновременно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.