|
|
|
Тема
|
UK- accession worker card- по пощата?
|
|
| Автор |
Kaloian2O1O (непознат) |
| Публикувано | 11.11.10 06:34 |
|
|
Здравейте!
Може ли някой да ми даде инфо ако кандидатстваш за accession worker card от България и дадеш български адрес за отговора на Home Office, дали ти пращат отговора с препоръчано писмо или с обикновено? Като ги знам българските пощи се притеснявам за това дали ще го получа ако го изпратят обикновено.
| |
|
Тема
|
Re: UK- accession worker card- по пощата?
[re: Kaloian2O1O]
|
|
| Автор |
himbeer (седмият елен) |
| Публикувано | 11.11.10 09:34 |
|
|
Здравей,
Не знам как е в UK с пощата, но знам че каквото и писмо да изпратя от Германия, хората трябва да ходят да го взимат от пощата. Добре че казвам предварително че пращам писмо, иначе не знам как ще разберат че в пощата има писмо за тях
Така че ти предлагам да проверяваш от време на време в градската поща.
by himbeer
| |
|
Тема
|
Re: UK- accession worker card- по пощата?
[re: himbeer]
|
|
| Автор |
Kaloian2O1O (непознат) |
| Публикувано | 11.11.10 10:40 |
|
|
Благодаря за отговора! И аз това правя, ама в нашия клон са едни отломки от едно време дето постоянно правят проблем от това или ако проверяват проверяват възможно най-повърхностно и отказват (!!!) да проверят в книгата, където трябва да са описани препоръчаните писма.
А пощальона е направо неадекватен, когато става с надпис на латиница и ги пуска на произволни адреси и в произволни кутии. Аз съм носил препоръчани пратки адресирани до ДРУГА улица и пуснати в моята кутия.....
Така, че за това питах - поне да знам дали е препоръчано (което са длъжни поне да опишат). Вече два пъти ми пращаха препоръчано с обратен подпис и твърдяха, че са ми пуснали известие (ама не) и аз си го взех от пощата след няколко потърсвания. Обаче ако е обикновено работата става по-дебела.
| |
|
|
|
Няма проблем да дадея БГ адрес,но ще ти пратят паспорта с обикновено писмо,мисля че можеш да сложиш предплатен и попълнен плик за обратната поща,но най добре намери УК адрес ,знам за поне два случая на загубени паспорти с БГ.
| |
|
|
|
|