|
Тема
|
Автомонтьори в коя страна се търсят
|
|
Автор |
P. - koвaчa (Hubble's Nozle) |
Публикувано | 09.09.10 16:15 |
|
а компютърни техници?
Какви са заплатите? поне над 1000 местни пари спрямо наемите?
| |
|
Тук в Норвегия се търсят инженери, медицински лица (лекари и сестри). Може би и учители ... Но е изключително важно владеенето на местния език.
Do what works or do what's right?Редактирано от Bиливap на 09.09.10 23:46.
| |
|
По тази ловнорибарска тема можем да говорим поне докато задремем , един по един....!
Ти на какъв етап си от играта, гледам че питаш един и същи въпрос за доста страни ? Осигурено ти е присъствието в чуждата страна и те интересува какви шансове имаш като механик или не ти е осигурено присъствието и искаш на база на търсена професия да се оправиш с проблема пребиваване ?
Ако си ОК с пребиваването - механици се търсят. Можеш да си го потвърдиш и без мен, от нета. Колкото си по-добър, толкова по-високо си платен. Колкото по-си мислиш че си механик (а, всъщност, не си)....толкова по-ниско си платен. Няма таван. Колкото повече владееш езика и необходимата терминология за тази индустрия - толкова по-добре за теб. Колкото повече инструменти притежаваш - толкова повече шансове имаш за назначаване на работа. Колкото повече лицензи , въвлечени в професията, притежаваш - толкова по добре за теб. Не забравяй, че има позиции в индустрията в момента, които се плащат в gold, не в долари. Но трябва да си по-напред с материала и от самият Чичко Гугъл..........
Това е в случай както ти питаш, дали се търсят механици. В случай че искаш ти да си си бос на себе си - тогава моите обяснения частично отпадат.
Успех
Редактирано от Koфтият на 10.09.10 03:51.
| |
|
Истината е следната. Учител по ИТ който не може да си намери работа съм.Родители болни и възрастни. Бил съм в странство преди много години - в северозападен Сибир автомонтьор бях.По късно се изучих за учител.
Не зна ставам ли за бос прекалено съм отнесен а и не мога да понасям чуждо страдание..
Редактирано от P. - koвaчa на 11.09.10 16:37.
| |
|
|
|
|