Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:35 16.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Европа
*Кратък преглед

Тема Решила съм да емигрирам...нови  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано14.02.09 10:23

...ама виртуално, де.
Нещо почна много да ми се повдига от съседния клуб БвЧ, и понеже това не е целта на моето пребиваване в клуба, та реших да си търся нов.

Гледам, че някои от вас са направили вече тази стъпка и са "емигрирали" в Канада. Аз пък си мислех за БвЕ, но там няма напоследък движение.

Какво ще кажете да си направим нова явка, като оставим модераторката в съседния клуб просто да си говори сама. Понякога и това помага на човек да се освести.
Надявам се на новата явка да се появи и Гери, която ми е много симпатична, а и някои други, коиTо разредиха влизанията в клуба. Ако сте решили да оставате тук, то учтиво се присъединявам към вас. Ако ли пък това тук е само "временна спирка", то дайте знак накъде.
Поздрави
Нирвана

Тема Re: Решила съм да емигрирам... [re: Nirvana_2]  
Автор | (</dev/random)
Публикувано17.02.09 05:17

Българите в Америка пишем в друг форум, добре дошли сте там :)

Automating a mess yields an automated mess. -Michael Hammer

Тема Е ако се оплакваш от...нови [re: Nirvana_2]  
Автор lDDQDМодератор (# killall)
Публикувано02.08.09 17:42

...силно модераторско присъствие тук... не знам.

Дир-а винаги си е имал недостатъци, но и куп предимства. Винаги съм намирал за забавно как всеки, който е тръгнал оттук (Клубовете на Дир-а) прави някакви големи меандри и накрая пак се оказва тук.

Редактирано от lDDQD на 04.08.09 22:12.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.