Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:03 06.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Европа
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема До българите в Испаниянови  
Автор figurati (Mindreader)
Публикувано07.01.09 11:42

Здравейте, много ми е интересно да споделите с какви типажи испанци сте се срещали, какво ви е направило силно впечатление, било защото е странно, тшърде различно или тшърде подобно на наяето си, българско поведение и мислене

http://www.vbox7.com/play:42d95d58

Тема Ти сега...нови [re: figurati]  
Автор ZainGadol ( Брутален )
Публикувано07.01.09 12:40

квартирата я уреди и започна за "типажи" да мислиш...

["How much do you want for all of them?" ]

Тема Re: Ти сега...нови [re: ZainGadol]  
Публикувано07.01.09 18:01

Бе тя квартирата не е интересна, освен, че живея с вечно ядяща испанка, вечно ревяща французойка и една бразилка, дето мобилният й телефон е монтиран за дясна ръка-ляво ухо

Айде разкажете нещо дееее

http://www.vbox7.com/play:42d95d58

Тема Re: До българите в Испаниянови [re: figurati]  
Автор !!Фakличka!! (огън)
Публикувано16.01.09 10:40

ще срещаш предимно купонджии
аз поне такива срещах,е и луди имаше,имах една съседка,звънеше през половин час да ми обяснява бившия и къв бил,друг път па водеше детето да показва кво е идиотче

имах и други съседи,много възпитани,кротки,кат те видят свеждат глави,обаче понеже стените са тънки всичко се чуваше в тяхоня пърдеше денонощно
като цяло са свестни хора,винаги ще ти помогнат,не са расисти
и най вече са купонджи,дай им фиеста и гледай кво става
ти предполагам ще учиш там та ще срещнеш още по интересни хора,имам познати учат в мадрид,намериха си срахотни приятели на тяхната възраст и се чустват перфектно там))
успех и на теб

Усмихвай се дори когато ти е тъжно,някой може да се влюби в усмивката ти

Тема Re: До българите в Испаниянови [re: !!Фakличka!!]  
Публикувано22.01.09 14:56

За малко съм, до края на май.
Наистина не са расисти и това е страхотно!
Мислех ги за шумни, но нищо подобно

Стените наистина са тънки....егати!

Публикувано22.01.09 22:58

не са шумни???

иди март месец във валенсия и после ше си говорим

Не съм надутЪ...просто съм разглезенА

Тема Re: До българите в Испаниянови [re: !!Фakличka!!]  
Публикувано23.01.09 16:32

просто имам по-шумна база за сравнение

Автор Bloody_Moon ()
Публикувано24.01.09 20:37

Аз живея в Испания, близо до Мадрид. В града до който живея има много забележителности и е много хубаво. А децата са много мили, даже ще ви разкажа една случка, която никога не може да се случи в България:Аз ходя още на училище, и учителката по испански трябваше да ходи да си прави някакви проби, и като излезе вместо всички да започнат да викат, всички си мълчат. Не дойде учител, но въпреки това всички си мълчат.Сигурна съм че това никога няма да се случи там. Ако на някой му се ходи на почивка, но не знае къде, му препоръчвам да дойде на почивка тук, в Испания, и го уверявам, че ще си прекара много добре.

Тема Re: До българите в Испания [re: figurati]  
Публикувано25.01.09 16:34

ле лееее почти си представям базата за сравнение

Не съм надутЪ...просто съм разглезенА

Тема Re: До българите в Испаниянови [re: Bloody_Moon]  
Публикувано25.01.09 18:25

Много се радвам, че ти е добре там, където си. Наистина хората тук са спокойни, възпитани и проявяващи търпимост към раса, навици, поведение, никой не критикоува другия и не се занимава с това да прави антиреклама на другите, за да се рекламира сам. Това за децата ми направи голямо впечатление!!! Спомням си в Софийско училище, при това с добра репутация, как в час по-отраканите мацки се лакираха и скубеха вежди в присъствието на преподавателя, абе...не си е работа

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.