|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
До българите в Испания
|
|
Автор |
figurati (Mindreader) |
Публикувано | 07.01.09 11:42 |
|
Здравейте, много ми е интересно да споделите с какви типажи испанци сте се срещали, какво ви е направило силно впечатление, било защото е странно, тшърде различно или тшърде подобно на наяето си, българско поведение и мислене
http://www.vbox7.com/play:42d95d58
| |
|
квартирата я уреди и започна за "типажи" да мислиш...
["How much do you want for all of them?" ]
| |
|
Бе тя квартирата не е интересна, освен, че живея с вечно ядяща испанка, вечно ревяща французойка и една бразилка, дето мобилният й телефон е монтиран за дясна ръка-ляво ухо
Айде разкажете нещо дееее
http://www.vbox7.com/play:42d95d58
| |
|
ще срещаш предимно купонджии
аз поне такива срещах,е и луди имаше,имах една съседка,звънеше през половин час да ми обяснява бившия и къв бил,друг път па водеше детето да показва кво е идиотче
имах и други съседи,много възпитани,кротки,кат те видят свеждат глави,обаче понеже стените са тънки всичко се чуваше в тяхоня пърдеше денонощно
като цяло са свестни хора,винаги ще ти помогнат,не са расисти
и най вече са купонджи,дай им фиеста и гледай кво става
ти предполагам ще учиш там та ще срещнеш още по интересни хора,имам познати учат в мадрид,намериха си срахотни приятели на тяхната възраст и се чустват перфектно там))
успех и на теб
Усмихвай се дори когато ти е тъжно,някой може да се влюби в усмивката ти
| |
|
За малко съм, до края на май.
Наистина не са расисти и това е страхотно!
Мислех ги за шумни, но нищо подобно
Стените наистина са тънки....егати!
| |
|
не са шумни???иди март месец във валенсия и после ше си говорим
Не съм надутЪ...просто съм разглезенА
| |
|
просто имам по-шумна база за сравнение
| |
|
Аз живея в Испания, близо до Мадрид. В града до който живея има много забележителности и е много хубаво. А децата са много мили, даже ще ви разкажа една случка, която никога не може да се случи в България:Аз ходя още на училище, и учителката по испански трябваше да ходи да си прави някакви проби, и като излезе вместо всички да започнат да викат, всички си мълчат. Не дойде учител, но въпреки това всички си мълчат.Сигурна съм че това никога няма да се случи там. Ако на някой му се ходи на почивка, но не знае къде, му препоръчвам да дойде на почивка тук, в Испания, и го уверявам, че ще си прекара много добре.
| |
|
ле лееее почти си представям базата за сравнение
Не съм надутЪ...просто съм разглезенА
| |
|
Много се радвам, че ти е добре там, където си. Наистина хората тук са спокойни, възпитани и проявяващи търпимост към раса, навици, поведение, никой не критикоува другия и не се занимава с това да прави антиреклама на другите, за да се рекламира сам. Това за децата ми направи голямо впечатление!!! Спомням си в Софийско училище, при това с добра репутация, как в час по-отраканите мацки се лакираха и скубеха вежди в присъствието на преподавателя, абе...не си е работа
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|