|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Холандия
|
|
Автор |
so_far_away (lonely) |
Публикувано | 08.12.07 12:32 |
|
Има ли в клуба българи, живеещи в Холандия?
Интересно ми е да чуя впечатленията ви.
| |
|
Здрабеите,аз сам бьлгарка,живееща в Холандия,гр.Хеерлен.Много ще се радвам да ми пишете,липсват ми бьлгарските приатели Бети
| |
|
Здравей, Бети
Аз близо година съм в Холандия, уча тук. Горе долу свикнах, но България ми липсва. Хеерлен е близо до Мастрихт, нали? Аз съм сравнително далече, близо до Амстердам съм.
Ако искаш ми остави е-маил на лични или може да пишем тук, пък може и други българи да се включат
| |
|
Zdrasti
Horata mi se struvat mnogo mili i simpatichni no oshte ne moga da svikna s vremeto--mnogo e studeno v sravnenie s BG.
| |
|
Здравейте! Аз съм в Хага. И тук, както навсякаде, има хора разни. Няколко пъти например се случи да застана с картата на улицата и някой да се приближи и да ми предложи услугите си да ми покаже пътя.
Срещала съм и недотам свестни хора. Докато търсех квартира например една агентка ме уверяваше, че в Холандия нямало комари /опитваше се да ме убеди да се нанеса в скъп апартамент край едно блато /.
С времето не зная дали се свиква. Тук през зимата от северно море духат такива ветрове .
Ако искате, пишете ми бележки.
Редактирано от Stranniche на 04.08.08 18:52.
| |
|
Az jiveq v Amsterdam ot 2 godini
Prosto obi4am Amsterdam, obi4am Holandiq, i se 4ustvam 1000 puti po dobre v Amsterdam otkolkoto vyv Varna.
| |
|
zdraveite, az sum Nick, iskam da emigriram v chuzbina, lesno si e da se nameri rabota v Holandija?
| |
|
Зависи каква работа точно търсиш. И най-вече - дали знаеш холандски. Ще ти е мноого по-лесно да си намериш работа тук, ако първо понаучиш езика, но от личен опит, това отнема доста време. Успех
| |
|
Zdravej Beti:)
Az sam Silvana,ot mesec Maj chte jiveja v Amsterdam.Bjah na karnavala blizo do tvoja drad,ako bjah se registrirala po-rano vav foruma shtjahme da se vidim:)
Sorry che pisha na latinica,no v momenta njamam dostap do kompyutar,kojto ima kirilica.Tova njama da e taka kogato se premestja okonchatelno:)
I az imam nujda ob bulgarski pruqteli,mnogo shte se radvam da namerja:)
| |
|
javno samo shte se izvinjavam kato nachalo,ta-sorry ako narushavam pravilata na foruma,malko sam nova v taq materija i saotvetno smotana:)
az shte jiveja v Amsterdam ot May,imash li nujda ot bulgarska prijatelka?:)
Silvana
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|