|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
утре в 12:00 започва ваканцията
| |
|
Честито!
Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable.
| |
|
какви са тези ваканции по никое време?
And if the band youre in starts playing different tunes ...
| |
|
тази година съм ощастливена с мноооого седмици отпуска чак до есента
Сега се пека на ливадката...кеф значи
| |
|
Да не си от стачкуващите учители?
Не знам при вас как е, но при нас термометъра чукна 26 днес пообед.
Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable.
| |
|
И на на6ата улица 6те иzгрее слънце,но от 26.06 до 08.08 Тук ваканциите zа раzличните бундесрепублики са стъпаловидни,zа да се иzбегнат zадръстванията по лети6та,автобани и прочие,а в края на септември идва есенна
Приятна почивка
Ако спориш с идиот,то вероятно и той прави същото
| |
|
хехе, сутринта в 6 температурата беше +20. Вчера и онзи ден удари 30. Днес не съм гледала, но е голяма жега.
Лятото 2003, помня, че беше 32 по някое време.
| |
|
Пък при нас се втурват да летуват на 1 юли. Аз предпочитам по-късно, тогава лятото ми става по-дълго.
Есента идва на 18 август, но аз винаги съм си изхитряла ваканцийка поне до края на август.
И на теб приятна почивка. На мен ми придстоят 2 дъъъълги почивки на по 2 различни континента. С малка пауза в къщи(да си почина от почивките).
Весело лято ти желая.
| |
|
Мда, нашия термометър преди 1 час показваше 31 ... толкова гола норвежка плът по тревата не бях виждала досега :)
Само нудисти нямаше.
Добре, че ветрецът се сещаше да подухва чат-пат ... а аз нали песимист за норвежкото лято, та повечето ми летни дрехи са си в България (с идеята да си ги взема като отидем скоро) ... пък то ... сигурно лятото ще свърши, докато ги занося
| |
|
Мерси! За теzи не6та винаги се старая
Цивилизацията е пътят на човека от пещерата до атомното скривалище
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|