|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
хей
|
|
| Автор |
Amilia (Ik heb liefde) |
| Публикувано | 20.01.08 16:02 |
|
|
другарчета
как сте?
Има ли още отстарите партизани с които се борихме срещу модераторите?
Виждам, че и модератор има тук
Дайте малко пре-история или пост-история че не разбирам какво става тук
дма тук ли си?
ерата как е в Япония?
Ik heb liefde bedacht
| |
|
|
|
Здравей, приятно ми е да се запознаем, че Барбарела писа май май сме един и същи човек.
"Имаше преди време една Амилия , която пишеше в емигрантските клубове. та твоят манталитет е близък до нейния , а няма да се учудя ако не сте един и същ човек. Що се залепи да ми четеш мненията - защото търсиш нишка да се заяждаш. "
Та ти къде си се загубила, трябваше ми при последния бунт
преди месец и нещо, за отнемане на мод правата на бръмби.
Модераторът тук си е в ред. Другото да ти разкажат старите.
| |
|
Тема
|
Re: хей
[re: Amilia]
|
|
| Автор |
Mr.N (The real) |
| Публикувано | 20.01.08 17:30 |
|
|
Ооо, Амилче, къде се губиш??? Бех ти обещал да ти пратя една бутилка вино,ма ти се покри кат партизанин през 44-та , един адрес не даде, жива ли си,как е живота?
| |
|
|
|
Здарсти!
Не мисля, че някой от старите е останал или поне аз не съм забелязaл.
Може би все още четат, но не пишат. Dark Side понякога само, но много рядко. Мисля, че повечето си намериха алтернативни клубчета. Аз също все по-рядко ще идвам.
В Япония е супер. Влюбен съм в тази държава. Тук ще съм със сигурност поне още 2 години, а може и доста повече (ще видим):)
В Брюксел не успяхме да се видим, но ако идваш насам (особено в района ан Осака), непременно да се обадиш.
Преместихме се наскоро в по-голям апартамент и имаме специална стая за гости.
Модератора тук беше назначен служебно. Но той е горе долу свестен. Майче само веднъж за някаква националистическа тема нещо вдигна пара, но не съм много сигурен, може и да бъркам. Като цяло присъствието му не се усеща много, много.
ОК, а сега - как е при теб? Ако искаш може и на лична в този или в новия форум или на емаил:
"In umbra, igitur, pugnabimus"
| |
|
|
|
мараба, тук отдавна няма никoй от старата банда за постоянно, и то още от преди да сложат модератора, който по тази причина стои съвсем без работа
| |
|
|
|
Здравей, Амилия
Как си, що си? Къде си сега?
Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.
| |
|
|
|
Хехе. Не съм националист. Не съм бил и никога няма да бъда. Еле пък като се има предвид какво е станала България и как са се променили Българите. Беше съвършено различна темата, заради която бях инволвиран в джангър.
Това, че не ми се усеща присъствието го приемам като комплимент.
| |
|
Тема
|
[re: errata]
|
|
| Автор |
Amilia (Ik heb liefde) |
| Публикувано | 26.01.08 16:43 |
|
|
ооо ерата,
радвам се, че ти харесва. Може скоро да доида по работа. Ще се обадя на всяка цена. Иначе ходих до Брксл не е зле.......поне времето е хубаво тази зима не вали много и постоянно. Иначе аз съм си все в Холанд............нищо ново под слънцето както знаеш. ще ти драсна една лична
Ik heb liefde bedacht
| |
|
|
|
здравей,
ооо барби се е правила на психолог....Ние дори не се познаваме. Не и връзвай на глупостта на Барби тя си е такава.
Ik heb liefde bedacht
| |
|
Тема
|
[re: Roxana]
|
|
| Автор |
Amilia (Ik heb liefde) |
| Публикувано | 26.01.08 16:47 |
|
|
ами Рокси...след смъртта на Един Кихот не ми се и влиза тук много. Иначе съм си пак в Холанд.
Ти как си? Как е синчето? Още ли се пениш на политически и икономически теми?
Ik heb liefde bedacht
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|