|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Избор
|
|
Автор |
stevejackson (непознат
) |
Публикувано | 29.11.07 01:19 |
|
Е, добре пазара на труда е почти напълно отворен, толкоз е отворен че човек вече се чуди накъде да хване от възможности. Нека всеки да напише:
1. На какво се основаше като взе решение да живееш и да се трудиш точно в тази държава?
2. Каква е била най-грубата дискриминация срещу теб до момента в чужбина (това, което те заболя най-много)?
3. Едно нещо, заради което съжаляваш, че избра тази държава а не друга?
Мерси.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от stevejackson на 29.11.07 01:20.</EM></FONT></P>Редактирано от stevejackson на 29.11.07 01:21.
| |
|
1. Тръгнах случайно, останах на инат - няма смисъл да си заминаваш след първото поражение, ако стоиш достатъчно дълго ще спечелиш войната - нещо от тоя род.
2. Не съм била дискриминирана.. засега.
3. Няма такова. С годините все повече се убеждавам, че съм дошла на най-правилното място. Но понякога ми се иска да пробвам и другаде, ей така за приключението.
А ти защо питаш?
As simple as that!
| |
|
"Е, добре пазара на труда е почти напълно отворен, толкоз е отворен че човек вече се чуди накъде да хване от възможности. Нека всеки да напише:
1. На какво се основаше като взе решение да живееш и да се трудиш точно в тази държава?
2. Каква е била най-грубата дискриминация срещу теб до момента в чужбина (това, което те заболя най-много)?
3. Едно нещо, заради което съжаляваш, че избра тази държава а не друга?
Мерси."
Пилее, ще се опитам да ти го кажа кротичко, въпреки че
Събрали сме се тук 5-6 РЕАЛНИ / надявам се/ potrebiteli , да споделим някоя дума на български, а не да служим за морски свинчета на повърхностни анализи и статии като излезлите последните 2-3 дни.
Досега някак си по-завоалено питаше, какво те прихвана сега след статиите като на разпит да ни строиш?
Началнико требе да се възпитава, иначе он ще ти говори глупости.<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Perlata на 29.11.07 03:54.</EM></FONT></P>Редактирано от Perlata на 29.11.07 04:01.
| |
|
хехехе..това момиченце с косите от имотиконата ти ми е супер смеШно...
към въпросния господин:
1.дойдох заради приятеля си
2.никога не съм се чувствала дискриминирана по някакъв начин
3 чакай да погледна градусите навън.... - 8 ..е за това съжалявам понякога
| |
|
Аз обичам тази държава. В предишния си живот съм живяла по тези земи. Върнах се на старото ми родно място.
ROCK IS MY RELIGION
| |
|
когато започнах да се трудя тук, пазара на труда беше много яко затворен, разрешение за работа се получаваше трудно и работодателят трябваше да заверява нотариално документи и т.н. всяка година процедурата трябваше да се повтаря наново, това е дискриминацията, коато съм имал, но тя си беше по закон и аз я приемах като нещо нормално ... а и по същия закон работодателят трябваше да ми плаща повече, отколкото на местните, за да се избегнат възможностите за експлоатация на чужденците и да се защитят местните
в тази държава се отзовах по случайност, реално исках да отида другаде ... в началото малко съжалявах, че не съм там където исках, но с течение на времето тук взе все повече и повече да ми харесва
моля, няма за какво
| |
|
И аз се питам понякога.Аз за разлика от други,нямах много избор
1во Дойдох заради съпруга си ,заЩото някак си не върви да живеем разделени след като сме женени.Така избрах 4овека, не страната
2ро Не съм била дискриминирана, дори напротив ,бях много добре приета/у4удваЩо/,като се има предвид,4е фините са доста консервативни.
3то, както прИ G erylin, така и при мен е доста студено, а не ми се мисли като стане-25-30C .Дааа,това е нормално за тия географски Ширини.
| |
|
Здравеи,
1.много исках да доида то4но тук, но незнам защо
2.не сам била дискриминирана, даже бях приета много добре( може би, защото тук си падат малко лицемери)
3.и аз като другите -времето тук е гадни4ко
| |
|
.много исках да доида то4но тук, но незнам защо
Открила съм, че интересът към определени места обикновено се проявява в астрокартата на човек. Можеш да го провериш сама на:
Редактирано от Prof.McGonagull на 30.11.07 18:18.
| |
|
Приветствам топло мненията за липса на дискриминация. Защото аз си мислех, че хората по инстанциите се нервират някой чужденец да им срича и фъфли на родния им език.
Редактирано от stevejackson на 06.12.07 01:32.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|