|
Тема
|
ГРОЗНИТЕ МЪЖЕ
|
|
Автор |
zuzi.muzi (Bulgarialainen ) |
Публикувано | 27.11.07 20:02 |
|
Хайде сега да ви видя мненията,
Кои мъже са най грозните.....
а
б
в
/Отговор; българските. да бъде веднага изтрит от модератора като обиден/
| |
|
selainen nakkoinen nayttelija,mut kuintenkin han on paras mailmassa
| |
|
Olet oikeassa, mutta kysyin jotain muuta.
| |
|
Въпросът е кои ка4ества у един мъж го правят грозен,нямах предвид само физи4еска хубост.
| |
|
Зузи,разбрах ,че търсиШ качествата но с предиШния постинг се поШегувах..Роуанд Аткинсън е леко грозноват на вънШен вид,но това не пречи да е номер 1 комик в света
сега по темата : Що е това грозен мъж и има ли той почва в България?
1во за мен грозен ,изкл. непривлекателен и антипатичен е мъж,който не уважава жените и се държи простаШки и богопомазано.не е оправдание липсата на култура или манталитета, всеки един индивид би могъл да притежава това отрватително качество...
не говоря за джентълменството,с целите му там префърцунени целувания на ръце,рози,отваряне на врати и т.н отживелици от миналото..говоря за тънкото чувство да уважава половинката си и да не я злепоставя по никакъв начин.да не я кара да се чувства като човек втора група или по долнокачествен...
силен пол не означава да се смазва жената от бой,да се прибира полупиян след поредната оргия и да се креЩи като луд..изпитвам нетърпимост към подобо инфантилно поведение и бих смазала кофата тъпа на такъв човек ако ми е в къЩата ..
надявам се ме разбираШ какво искам да кажа..не съм фанатичка в женски аспект,но държа да бъда уважавана като личност и поставяна на равни начала с половинката си..
има ли почва у нас? Бога ми ,има и оЩе как..такива нарциси се намират в Бг...това,че някой има пари ,не означава автоматически ,че всички жена са длъжни да му падат в краката и да го боготворят и да нямат право на глас..а в днеШно време повечето български мъже са такива,за съжаление
отнесено като национална черта бих споделила личното си мнение ,че немците са студени и егоистични представители на мъжкия род..нямам желание да си обЩувам с фризери..
надявам се ме разбра,бих се радала ако и ти си на моето мнение
| |
|
Първо да кажа, че лично на мен Роуан Аткинсън ми се вижда много по-привлекателен от Том Круз примерно, който пък не знам защо трудно понасям (почитателите на Том Круз моля да ме извинят). Освен това извън филмите си Роуан Аткинсън е доста чаровен мъж, пък и е много интелигентен... абе сладурче с една дума.
Освен всичко написано от Gerylin, за мен грозни са и мъжете, които имат някаква слабост у тях – каквато и да е – алкохол, коли, дрехи, себе си, жени, красиви жени, пилеене на пари, лъжене, замазване на нещата, ревност, неувереност, нерешителност, стремеж към власт, положение, пари, заради самите тях и т.н. списъкът ми край няма. Изобщо видя ли някаква слабост у някой мъж и ... бягам бързо и надалеч. Имат право само на една слабост – и това съм аз, но дори и тогава трябва да запазват силата и властта си, колкото и голяма слабост да съм им.
As simple as that!
| |
Тема
|
Re: ГРОЗНИТЕ МЪЖЕ
[re: flyche]
|
|
Автор |
Gerylin (Suomalainen) |
Публикувано | 29.11.07 05:44 |
|
Имат право само на една слабост – и това съм аз
ето една жена с характер .. присъединявам се към написаното .
ПП Том Круз и на мен ми е доста антипатиен..много лигав ми се струва..Аткинсън ми е любим актьор,просто неговите филми и скечове ги гледам отново и отново и се просълзявам от смях..хеле пък онзи скеч в църквата
| |
|
|
|
|