Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:37 17.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Европа
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Красивите женинови  
Автор zpravedliv (непознат )
Публикувано22.11.07 00:48

В коя от тези държави жените са най-хубави?

Франция
Швеция
Дания
Англия
Италия

Тема Re: Красивите жени [re: zpravedliv]  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано22.11.07 01:20

Субективно или обективно?

Има хубави жени навсякъде. Зависи коя ще ти пасне.

Има и грозни, разбира се....ама кой им обръща внимание на тях?

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема Re: Красивите женинови [re: zpravedliv]  
Автор Perlata (ентусиаст)
Публикувано22.11.07 02:10

Италия за мен, въпреки че е кауза пердута, сега мъжете ще накликат на шведките.

Началнико требе да се възпитава, иначе он ще ти говори глупости.

Автор flyche ()
Публикувано22.11.07 15:42

По случайност познавам доста жени от тези държави и мога спокойно да заявя, че българките са по-красиви от всички тях.

Но има едно голямо НО! Защото българките прекаляват с грима или не изпозват никакъв, не се обличат добре - в смисъл не знаят точната мярка при комбинирането на дрехи, обувки и аксесоари, а да не говоря за прически и коса, стойка и походка. Сега ми идва на ум изразът хубава стока в грозна и неподходяща опаковка. Дано това да се промени с времето.

As simple as that!

Автор Kyмиko Янaka (Her highness)
Публикувано22.11.07 16:18

хъм
Във Франция чак толкова хубави нямаше ... и телата са им малко късокраки с голямо Д но са дребни отгоре, в лице стават

в Италия не са много красиви но всичките са добре облечени и с вкус ... което ги прави красиви

в Дания са странни .... обличат се като скумрии ... странни са дори и да са хубави

в Швеция си ги бивя някой но пак има и странни изцепки като по горе

в Англия има и грозни но като са хубави са убиец ... дълги крака, голям бюст и знаят как да се обличат

Българките може и да са хубави но повечето са се разголили и направили на фолк певици ....

та по всички страни има баланс

май

Тема Re: Красивите женинови [re: flyche]  
Автор no_bs (Best-of-Breed)
Публикувано22.11.07 16:35

Българките са секси, най-вече докато са млади, макар и по един чалгаджийски начин. Но е голяма рядкост в България да срещнеш наистина красива и стилна жена (поне според моите критерии) - висока, с правилни черти, атлетична, елегантна.

Автор Gerylin (Suomalainen)
Публикувано22.11.07 17:03

в Стокхолм ми се събраха очите е една точка от супер готини Шведки и Шведи..евала на готината нация

англичанките са ми странни,повечето са едри,луничести и нехайни към облеклото си,но естествено има и много красиви жени

Франция,Дания и Италия не знам за какво ги слагате в списъка...не се отличават с ниЩо по конкретно като стил и поддържане

Българките са се превърнали в ориенталски подобия на фолкпевици ..дори и да има красиви момичета,те рядко се забелязват под тоновете некачествен грим и безвкусен стил на обличане (или по точно разголване ) с евтини аксесоари от Турция..жалко за наистина хубавите..Рускините са съЩо много красиви жени,но и те се продават като наШите

на мен фаворитки са бразилките...понеже съм била в модните среди и знам ,че е пълно с бразилки ,изкл.красиви и много разнообразни като вънШен вид..Ардиана Лима ми е фаворитката

мога с часове да се взирам в красива жена на кориците на списание или момиче на улицата примерно (както ми се случи тази година във Варна..просто едно русо момиче без грим ,без прическа,но невероятна студена красота ми прикова вниманието на спирката..еми стоях и си я гледах най нагло през целия път в рейса след това.евала на варненките..)..не че съм неЩо сбъркана в сексуална ориентация,но просто обожавам красотата..а може и професионално изкривяване да е ...да живее красотата,независимо под каква форма е

Редактирано от Gerylin на 22.11.07 21:30.

Тема Даниянови [re: zpravedliv]  
Автор Prof.McGonagull (Røvsparker)
Публикувано22.11.07 20:21

Обобщенията са несериозни, но, като изключим това, ако трябва да заложа на някого, гласувам с две ръце и сто процента за датчанките!

Тема Re: Красивите женинови [re: Kyмиko Янaka]  
Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано22.11.07 20:54

Куми,
"закачам се" към тоя пост, защото си дала доста оценки

И ти, и Гери, и Професорката, Фличка живеете от доста време по чужбина и пътувате.Как определяте коя жена(особено тези които ви "лепят окото")каква народност са?Моята дъщеря е с гълобовосини очи и русолява, аз съм почти зеленоока и с тъмнокестенява коса. Докато се шляехме из Мадрид непрекъснато ни заговаряха на испански.Дали са ни мислели за испанки?Последната вечер се качваме на такси и аз най-после успяла да си изкълча езика с меко " Ль", за да кажа името на хотела, съзирам една мартеница се мятка на огледалото."Охоооо, съзирам българска връзка" казвам на дъщеря ми и шофьорът проговаря на български:Ама вие българки ли сте?!!!!Щерка ми го заби с още по-голяма изненада:Бях готова да се закълна, че изглеждате като типичен испанец!

На това движение на хора и омесване на генотипа дали има все още чисти нации?

Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...

Тема Re: Красивите женинови [re: Фиш]  
Автор Gerylin (Suomalainen)
Публикувано22.11.07 21:06

скандинавките не можеШ ги обърка..по никакъв начин

бяла чиста и нежна кожа,руси негъсти коси и небесно сини очи..леко големи (Широки в подножието ) и чипи нослета ..като ангели са...
Шведките водят по всички показатели,заЩото имат стил на обличане и се поддържат,докато финландките си похапват и са опуснати

мене са ме мислели за каква ли не..гъркиня,португалка,рускиня,но най много : италиянка (даже и името ми звучало италиански) ,заЩото съм брюнетка ..но всъЩност съм си типична българка (ако се сеЩате описанието на жърналиста отНеШънал Джиографик ,който описваШе Търново оЩе по турско време) ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.