Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:25 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Европа
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Върнете се!нови  
Автор Aлбeнa (изгаряща)
Публикувано12.06.06 08:32

Тази сутрин мисля за лиспата на човешки ресурси, която е толкова очевадна в София. Толкова много наши специалисти заминаха да работят в Европа без да знаят, че ще дойдат дните, в които може да печелят добре в родината си. Говоря изрично за Европа защото всички знаем, че по другите континенти заминаха предимно неквалифицирани работници с нисък социален статут.

Мили наши сънародници, върнете се в България и помагайте на родината! И аз можех да остана след като завърших в Англия, но избрах България и ето, че днес имам добра работа, отлични доходи, спортна кола и апартамент в горен Лозенец. Виждате ли, че може?! Не предавайте държавата!

С какво отстъпва София на Лондон по стандарт на живот например? Къде в Лондон има клубове като Червило и Тифани? Никъде! Погледнете само колко хубави коли на глава от населението има в столицата ни и колко в Лондон! Житейският стандарт у нас вече е много висок! Българи, осъзнайте се.

Тема Re: Върнете се!нови [re: Aлбeнa]  
Автор- (Нерегистриран)
Публикувано12.06.06 08:44

i kakav ti e mese4nia dohod?? Za kolko vreme se sdobi sas spomenatite pridobivki??

Тема Re: Върнете се!нови [re: -]  
Автор Aлбeнa (изгаряща)
Публикувано12.06.06 08:53

Месечният ми доход категорично надминава еквивалентния среден западноевропейски доход по сектор, опит, образование и purchasing power parity измерване.

Ами вече почти 4та година работя в България. Днес например имам среща с двама много неквалифицирани изрода от една рекламна агенция - тези хора нямат място в тази сфера, но конкуренцията е толкова ниска, че работите им са гарантирани.

Автор PleaseDoNotDisturb ()
Публикувано12.06.06 11:02

Браво Албенке.
Догодина - още по-високи доходи ти пожелавам.

За връщането - мразим мутри

Редактирано от PleaseDoNotDisturb на 12.06.06 11:04.

Автор Amilia (blink)
Публикувано12.06.06 11:06

колко бара си посетила в Лондон?
та сравняваш и се опитваш да ме убедиш че като Червило и Тифани няма никъде.........

www.amilia.net

Тема Re: Браво Албионкенови [re: Aлбeнa]  
АвторToмa Heвepни (Нерегистриран)
Публикувано12.06.06 11:13

Апартамент в Горни Лозенец (звучи като упър Манхетън) и спортна кола за 4 г, ЕВАЛА!Само да попитам - кой финансира следването в Лондон? И как успя за 4 г. да купиш за тези неща, спестявала си от закуските? А каква е била закуската - натурално сокче от нечия чурка? Егаси и чурката!!!

Такъв апартамент преди 4 г струваше 40,000 евро. От къде намери 50% доун пеймент, пак от чурка? Колко ти беше заплатата та банка ти даде ипотечен заем с изплащане между 500 и 700 лв/м за апартамента и още потребителски заем за колата? Айде ако лъжеш го прави по умно, искаш ли?

Тема Re: Върнете се!нови [re: Amilia]  
Автор night_blue_bird (устато)
Публикувано12.06.06 11:20

Дам, това е поредната измислена история. Най-вероятно момата изобщо да не е била в Лондон. Обаче това няма значение в случая. Както и фактът, че в България действително вече има много добри заведения.
Възмутителна е манипулацията, че за 4г. могат да се спечелят пари за тези придобивки. Кога ще разберат най-после, че можем да правим сметки и съпоставки, за да не се излагат така елементарно. Ама направо ме настройват анти с отношението си като към дебили

.
И аз не ги дишам мутри, мутреси, парламентаристи и прочие....

Нищо не става случайно, но вярвам в чудеса

Автор(Нерегистриран)
Публикувано12.06.06 11:21

Душа,
аз пък имам 2 деца и искам да са спокойни и весели.
В Бг това не се случи. Тука е факт. Ебем останалите кариеристични подбуди (за тях питай малоумниците от БГ Великден).

Тема Re: Върнете се!нови [re: PleaseDoNotDisturb]  
Автор Aлбeнa (изгаряща)
Публикувано12.06.06 11:29

И аз не харесвам мутри, но те вече са само по селата. Онези, които са били и са в София са вече бизнесмени и се държат къде къде по-добре. Понаучиха се и даже някои от тях са много готини хора, просто не ги познаваш!

Тема Re: Върнете се!нови [re: Amilia]  
Автор Aлбeнa (изгаряща)
Публикувано12.06.06 11:32

Когато бях студентка често излизах в Еклипс и после в Чайна Уайт, но чувам, че дискотеката е вече западнала. Както и да е, била съм в най-хубавите места, някои от тях мембърс онли и искам да ти кажа, че Червило, Планет, Тифани, че даже и Син Сити са много по-хубави. Има по-хубави мъже като за начало и само виж колите отпред и ще ти стане ясно къде ходят по-готините хора.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.