|  | | 

| 

| 

| Тема |  Заповядайте на работа в България   |  |  | Автор | Kaдpoвиk (Нерегистриран) |  | Публикувано | 25.05.06 13:44 |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Заповядайте на работа в България  [re: Kaдpoвиk] |  |  | Автор | Hиkoлaй_ (новак) |  | Публикувано | 25.05.06 13:50 |  |  | 

Kak sa zaplatite i fringe benefits?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Заповядайте на работа в България  [re: Hиkoлaй_] |  |  | Автор | Kaдpoвиk (Нерегистриран) |  | Публикувано | 25.05.06 13:55 |  |  | 

Ти ще кажеш

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Заповядайте на работа в България  [re: Kaдpoвиk] |  |  | Автор | Hиkoлaй_ (новак) |  | Публикувано | 25.05.06 14:05 |  |  | 

Ne znam, bate, zatuj i pitam
  Kato pro`etoh w linka stawam i za oficerin (do trafic court sentences count?) 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Заповядайте на работа в България  [re: Hиkoлaй_] |  |  | Автор | Kaдpoвиk (Нерегистриран) |  | Публикувано | 25.05.06 14:13 |  |  | 

Не позна, г-н о.з.
   Аре, бегай ся и не ми разлайвай кучетата докато съм в добро настроение

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Заповядайте на работа в България  [re: Kaдpoвиk] |  |  | Автор | Hиkoлaй_ (новак) |  | Публикувано | 25.05.06 14:29 |  |  | 

Napomnq6 mi edin character ot "Schweik" kojto kazwa6e "sega me poznawate ot dobrata strana, da ne me poznaete ot drugata mi strana" ili ne6to podobno.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Бравос!  [re: Hиkoлaй_] |  |  | Автор | Я. Xaшek (Нерегистриран) |  | Публикувано | 25.05.06 14:41 |  |  | 

Вече мога да ти поднеса една Ерихонска роза, ако не си забравил безсмъртното ми произведение

|  |  |  
             |  |  | 

Sorry, it doesn't ring a bell  

|  |  |  
             |  |  | 

И сам войнът е войн!!!
   Един човек/усер/ ама колко поста пуснал, пък и сам си отговаря!

Дир(ника) има запек !

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Тва са на ор4о, костааааа  [re: PuckMan] |  |  | Автор | Гъцo (СЕЛЯНИН) |  | Публикувано | 26.05.06 18:40 |  |  | 

мурафетите!
 Ама се 4удим оти му се връзвате?!
 И 6то го довлекохте и у тао клуб, да зиае за мъдиратор?!?

Гъ Цо - нема нема па ми писне баш

КВО Е ТВА?

|  |  |  |  

|   | 
 |