|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Пролетта се усеща и ми даде идея
|
|
Автор |
dma (irq) |
Публикувано | 14.03.06 10:54 |
|
Докато пуших сутринта на терасата, слушайки как пея пилетата и гледайки котките прибиращи се от нощните набези, ми дойде една идея. Защо не направим албуми на местата където живеем през пролетта? Не е нужно да се казва името на града/селото, просто снимки. Обожавам да гледам снимки и сега като започна да разхождам кучето малко повече, пак ще започна да снимам.
Ако ви харесва идеята, направете снимки, които да описват горе-долу начина на живот там където живеете. Например в женския клуб говориха за пердета и щори, тук почти никой не слага пердета. Снимайте някоя красива къща, която включва в себе си приблизително стила на мястото. Или нещо от сорта- каквото ви хрумне .
| |
Тема
|
Re: Пролетта се усеща и ми даде идея
[re: dma]
|
|
Автор |
errata (Berserk) |
Публикувано | 14.03.06 11:01 |
|
Ideiata e super.
Nikakva ideia kude da kachvame snimkite - webshots?
"In umbra, igitur, pugnabimus"
| |
Тема
|
[re: errata]
|
|
Автор |
dma (irq) |
Публикувано | 14.03.06 11:08 |
|
Ми който където може, аз имам акаунт в уебшотс и там ще кача моите като ги направя. А може да направим и един общ акаунт и ще пуснем юзъра и паролата тук, като всеки ще качва в отделен албум. Само някой хитрец да не изтрие всичко де.. :)
Ще чакам с огромен интерес твоите снимки, да снимаш малко черешови държета, че какво е Япония без тях? Ауу супер, ще се нагледаме на красоти .
| |
|
и от мен.
Идеята е много хубава. Моята пролет ще се позабави, но ви обещавам малко снимки
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Amilia (takeover) |
Публикувано | 14.03.06 11:18 |
|
супер идея
мисля че ако направиш(ако не те мързи) един общ акаунт и всеки да качва снимки от държавата и да речем няколко човека качват от Луксембург, няколко от Белгия ще е супер иначе требе да се рови много
www.amilia.net
| |
Тема
|
[re: Amilia]
|
|
Автор |
dma (irq) |
Публикувано | 14.03.06 11:24 |
|
Ок, май ще направим така.. Ще направя един акаунт там, ще дам после паролата на регистрираните участници тук на бележка и ще качваме. Ако някой анонимен или по-нов участник иска, може да пише и ще му качим и негови снимки. Така можем да направим една голяма галерия "Светът видян през български очи" .
Аз ще снимам както красотата тук, така и неуредици, за да видят хората възможно най-близко до реалността нещата. Но ще гледам всичко да го снимам с вкус. И боклуците могат да бъдат снимани красиво, нали така?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Amilia (takeover) |
Публикувано | 14.03.06 11:26 |
|
мда
супер ще е
давай
обаче има лимит на качване на снимки?
www.amilia.net
| |
|
То и тук още не е дошла, ама започва да се усеща, нали знаеш озни момент, в който слънцето напича вече, но е още студено и сковано . Само кокичетата са се показали. Затова и пиша малко по-рано, да имаме готовност .
| |
Тема
|
[re: Amilia]
|
|
Автор |
dma (irq) |
Публикувано | 14.03.06 11:28 |
|
Не знам, ще погледна след малко, че сега имам мъничко работа. Аз си бях направила един албум там преди много време и не знам как е сега. Ако има лимит, ще отворя на друго място галерийка- имам под ръка хостинг, който е добър.
| |
|
"нали знаеш озни момент, в който слънцето напича вече, но е още студено и сковано "
Точно този момент имам впредвид. Слънчо грее, но е 1С.
Като гледам през прозореца ми се струва едно топло, топло, направо ми иде да хукна "боса по асфалта" - до момента, в който си покажа нослето навън брррррр - студ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|