Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:36 12.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Европа
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Да видиш виц със собствените си очи...нови  
Автор dma (irq)
Публикувано15.02.06 11:44

Това просто трябва да го разкажа някъде, не мога да го пазя за себе си .

Та значи, стоя си в чакалнята на лекаря ми вчера- стандартна досада. По едно време чувам някакъв странен звук, нокът почукващ по стъкло. Поглеждам в посоката на продължаващия звук и що да видя.. Уиндоусът на компютъра замръзнал и секретарката чука с нокът по монитора, за да го "деблокира". И упорства и чука и се ядосва, че не тръгва.

Не мислех, че е възможно подобно нещо. Как може някой да почуква по монитор, все едно е ръчен часовник, на който му е блокирала изкривена стрелка ?!? Така се смях, ужас.. и колкото повече се опитвах да се скрия, че се смея (не е прилично все пак), толкова повече хълцах. Най-интересното е, че масата хора толкова нищо не разбират, че имам съмнението, че ако им кажеш, че си от професията и като им замръзне уиндуса, трябва да метнат монитора в земята, за да го деблокират- ще го направят .

Напълно съзнавам, че не е редно да се смея на такова нещо, но просто фактът, че косата на секретарката е боядисана в русо, ме докара до неконтролируем смях сякаш виждах наживо виц .

Тема Re: Да видиш виц със собствените си очи...нови [re: dma]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано15.02.06 12:03

Е, щом не е излезнала навън, защото на компютъра излезло съобщение "Имате поща" или физически да се опитва да влезе в интернет пак добре. Други вицове за блондинки и компютър не се сещам.

Тема Re: Да видиш виц със собствените си очи...нови [re: kн]  
Автор dma (irq)
Публикувано15.02.06 12:13

Абе то вицове хубаво, ама все се надява човек, че са преувеличени. Но.....

Тема Re:нови [re: dma]  
Автор Dark Side (of the moon)
Публикувано15.02.06 12:19

Некаде около 90-та година. Стоя на дълга опашка в пощата да си плащам телефона. Фактурите се обработват на компютър. Стои начи лелята и се звери в екрана. Програмата не ще да и приеме некакъв номер и издава съобщение. Лелята ок-ейва съобщението и опитва отново. Същия резултат. След около 5 минути на героично упорство, лелята натиска нещо друго и по учудването, изписано на лицето и се разбира, че е видяла нещо ново, дето досега не го е виждала. Ужасена, лелята се навежда и с привичен жест изключва компютъра. После се провиква към колежките си да и дадат папката. След малко папката пристига. Компютъра се включва и от папката започват да се четат на глас командите за да се пусне програмата. Нещо като чеклиста на пилотите преди излитане на самолета. След като програмата е стартирана лелята се опитва да въведе въпросния номер и отново получава същото съобщение. Отново изключва компютъра, но вълшебната папка вече е взета от друга колежка. Лелята геройски се опитва по памет да повтори операциите, но не успява, ядосано изключва компютъра и обявява на опашката, че днес телефон няма да се плаща, защото има проблем с компютъра.

There is no Dark Side of the Moon really....
Matter of fact is, its all dark.

Тема Re:нови [re: Dark Side]  
Автор night_blue_bird (устато)
Публикувано15.02.06 13:01

А ти какво си очаквал от тези лелки - да помнят DOS- команди на английски?Защо не предложи да им помогнеш?
За изключването на компютъра сигурно са гледали системния инж. какво прави - когато фатално забие, изключва се от напрежението, защото RAM-a e енергозависима памет и се изчиства само така. Откъде да знаят повече лелките, от курса по компютърна грамотност в онези години ли?
Виж, на дма-вица се посмях.

Нищо не става случайно, но вярвам в чудеса

Тема Re:нови [re: Dark Side]  
Автор dma (irq)
Публикувано15.02.06 13:02

Хихих такива историйки са просто велики. Ауу, чакай, че се сетих. Аз показвала ли съм ти една щуротия- пародия на люксембурец говорещ френски на компютърна тема?

Ако не съм,

. Погледни 5, 9 и 2 (в този ред). Те и другите са готини, ама това е на комютърна тема.

Автор PleaseDisturbb (новак)
Публикувано15.02.06 13:20

То и аз така. Като ми запецне стационарния комп, и аз така, дърпам го за опашката - и готовоЕ, още не съм го била по главата

Автор NikiFin (videnie)
Публикувано15.02.06 13:38

така си мислиш понеже не си се видяла ти що за виц си.

Тема Re: Да видиш виц със собствените си очи...нови [re: NikiFin]  
Авторl (Нерегистриран)
Публикувано15.02.06 16:09

Идеален пример за мнение на неудовлетворен индивид, избиващ комплексите си във форума :)

Тема Re: Да видиш виц със собствените си очи...нови [re: NikiFin]  
Автор Fallen_Angel (St.Lucifer)
Публикувано15.02.06 17:17

Ами аз нея съм я виждал и знам, че не е виц, ама виж тебе не съм те виждал... В ситуация с това кой е виц съм склонен да вярвам, че ти си вицът...

Или май вицът е в твоя подпис, а?...

А и като ти гледам "сериозните" теми - странно що ми мязаш на онези, дето са родили едно дете и са решили, че са "онодени" с вселенска мъдрост, та вземат отношение по въпроси, дето хич ги няма?

Редактирано от Fallen_Angel на 15.02.06 17:27.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.