Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:38 15.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Европа
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема 2 момичета убити в Пазарджикнови  
АвторTK3C (Нерегистриран)
Публикувано02.02.06 16:48

Бог да ги прости.

В малък град като Пазарджик би трябвало полицията много бързо да намери убийците. Българи ли са, роми ли са, кой знае? Изнасилването е нещо отвратително, но защо трябваше чак да ги убиват, не можеха ли да спрат до там. Те са щели да са толкова уплашени, че едва ли са щели да издадат виновните и без друго. Както и да са били облечени тези момичета и както и да са се държали никоя жена не заслужава да й направят нещо такова, ако ще и гола да тръгне по улиците.

Тема Re: 2 момичета убити в Пазарджикнови [re: TK3C]  
Авторsyvest (Нерегистриран)
Публикувано02.02.06 20:03

Pyrvata versiq vyv vestnicite e ciganska banda.Heho i dma i drugite zastitnici da se izkajat

Тема Re: 2 момичета убити в Пазарджикнови [re: syvest]  
Публикувано02.02.06 20:21

Не знам, но ми е трудно да повярвам, че българин би направил такова нещо.

Ако всички хора си задоволяваха сексуалния нагон по нормален начин подобни ужаси нямаше да се случват.

Автор dma (irq)
Публикувано02.02.06 20:26

Защо, Кристиян Петров да не е циганин? А онези момиченца от Пловдив и те ли са циганки?

Престанете бе хора, че ако се прави същото, нас тук досега да са ни навряли в миша дупка, имайки предвид каква ни е славата.

Защо се прави от една такава трагедия, поредната дебилщина? Мир на праха на момичетата, а тези които се гаврят с паметта им, използвайки я за техите си цели, да се пържат в собствената им гнъс.

Тема Re: 2 момичета убити в Пазарджикнови [re: dma]  
Автор Дo диeз. (stretto)
Публикувано02.02.06 20:29

Не взимай отношение по този постинг.Сложен е нарочно,знаеш от кого!!!

C#

Тема Re: 2 момичета убити в Пазарджикнови [re: Дo диeз.]  
Автор dma (irq)
Публикувано02.02.06 20:33

Е, то вече е късно. Но ти благодаря за мнението. (не слагам усмивки, защото темата е прекалено тежка, но ги имам предвид)

Тема Re: 2 момичета убити в Пазарджикнови [re: Дo диeз.]  
Автор NikiFin (videnie)
Публикувано02.02.06 22:13

то много ясно, че е сложен нарочно. Без да иска човек не прави такива неща. Ама де кажете от кой е сложен и защо да го разобличим този лош човек

Тема Re: 2 момичета убити в Пазарджикнови [re: dma]  
Публикувано03.02.06 13:01

Възможно е и българи да са. Всичко е възможно. Времето ще покаже.

Не искам да кажа нищо против ромите. Аз много харесвам тяхната музика и култура, те трябва да се интегрират пълноценно в българското общество, иначе в ЕС няма да влезем. Те имат прекрасна музика, много талантливи музиканти са.

Автор Amilia (takeover)
Публикувано03.02.06 13:02

трагедията е ужасна, но едно не разбирам, как може родителите да не съобщят веднага на полицията и да започнат сами издирване с помощта на екстрасенси...

Автор Please Disturbb (Do you dare?)
Публикувано03.02.06 13:46

не искам да спекулирам с етническата принадлежност на извършителите, но как може председателя на парламента да излиза с призив за вечерен час. Само това ли му роди дървенат комунистическа кратуна?!

И въобще, забелязвате ли, дори не постепенната, а направо главоломната, комунизация на страната?!!!!!!!
Баси, така, като гледам процесите от страни, стра8ни години чакат България. Това "демокрацията" ще си остане светъл период в историята на Родината, пред това което се задава.
Аз отдавна се досещам за подобен развой, но ми е чудно дали хората в БГ го усещат?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.