Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:10 17.07.25 
Кучета
   >> Голдън Ретривър
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема iskam kucheнови  
Автор ever_after (непознат )
Публикувано11.06.03 22:59

Zdraveite !
Iskam da si kupia kuche ot tazi poroda Golden Retr. no po zoomagazinite gi prodavat mnogo skupo po 650 lv. . Ako niakoi ima predstava ot kude moga da si kupia mujko na dva meseca ne pove4e ot tri molia da mi otgovori . A i cenata da e do 350 lv. Blagodaria predvaritelno!!!

Тема Re: iskam kucheнови [re: ever_after]  
Автор Kpaceн (трън в очите)
Публикувано12.06.03 10:26

Трудно... много трудно... По зоомагазините са не само скъпи, ами и не знаеш какво ще ти продадат - вече много се писа по този въпрос в Домашни любимци. Цената на голдъните е - сори - поне 400-500 Евро за качествено куче и то от чужбина... Може и да успееш да си намериш по-евтино в България, даже знам няколко места където ги продават на подобни цени, но изобщо не те съветвам да си вземаш оттам. За справка - историята на IQ за Шаро (нейният голдън).

Така че, ако твърдо си решил/а да си вземеш, изчакай малко или се свържи с някого от НГРК - събота и неделя на полянката зад музея "Земята и хората" да те насочат правилно.

Тема Re: iskam kucheнови [re: Kpaceн]  
Автор ever_after (непознат )
Публикувано12.06.03 16:18

Blagodaria !!!:))
Mnogo me razocharova tova koeto mi kaza :(( No shte ti se doveria .
A kakvo mislish za taka narechenite (kuchkarnici) ot tam mi predlagat da go dostaviat ot Ungaria za 500 lv. s rodoslovie???

Автор Britt (Aes Sedai :)))
Публикувано12.06.03 18:35

Ami te povecheto kucheta s rodoslovie v bg sa ili ot Ungariq ili ot Syrbia. Lichno az Vi preporuchvam da se svyrzete s razvydnika bez posrednici, zashtoto inache riskuvate da poluchite vsi4ko drugo no ne i golden .... A nishto chudno da Vi izleze po-evtino, a moze i da se ugovorite da Vi go dostavqt do bg :).
Uspeh!:)

Редактирано от Britt на 12.06.03 18:39.

Тема Re: bre!нови [re: Britt]  
Автор @PORlL (gotenoto)
Публикувано13.06.03 08:55

кога стана калайджия кога ти почерне газо ма? баси отворената.

KOLKOTO - ТОЛКОВА

Автор lQ (predator)
Публикувано13.06.03 11:56

хм... за 500лв. от Унгария ще получиш едно много мило, вероятно болно от нещо, жълто кутре. чудесно жълто кутре, което ти произволно ще си наричаш голдън ретривър и ще му се радваш.

зависи какво търсиш - ако искаш расово куче, с такъв ресурс няма да стане. ако търсиш съвсем обикновен любимец можеш да го намериш в тези ферми за кучета, макар че не е никак хубаво да им правиш оборот и да им увеличаваш печалбата.

не знам. ти трябва да решиш. да бъде грозно не е най-страшното. най-страшното е, когато получиш едно куче със смазана психика, а това е много чест случай при кутретата, докарани от такива кучкарници.

...хайку за вълци...

Тема Re: iskam kucheнови [re: lQ]  
Авторgolden eyes (Нерегистриран)
Публикувано13.06.03 12:03

Преди време съвсем случайно в един зоомагзин видях бланки на угарски родословия -ПРАЗНИ! Така че в BG доста кучета от Унгария или Сърбия в същност изобщо не са от там .......

Тема Re: iskam kucheнови [re: golden eyes]  
Автор lQ (predator)
Публикувано13.06.03 12:23

страхотно!
издай сега в кой магазин, моля те!

между другото - чудех се къде отиват кутретата от двете известни на мен фабрички за голдъни у нас - никой не казва, че има българско куче - ясно какъв е номера.

разбра ли, че дадох кокера?

...хайку за вълци...

Тема Re: iskam kuche [re: lQ]  
Автор Britt (Aes Sedai :)))
Публикувано13.06.03 12:41

Zdrasti IQ:)
Kak q karash?
Stopanite li se nameriha ili mu nameri novi?

Тема Re: iskam kucheнови [re: Britt]  
Автор lQ (predator)
Публикувано13.06.03 12:56

добре съм

намериха се нови стопани. 16 човека ми се обадиха по обявата... много съм доволна, дадох го на най-добрите.

какво прави твоя черно-бял урод? добре ли е? кво стана с ноя кърлеж?

...хайку за вълци...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.