|
Тема
|
Малки животинки
|
|
Автор |
Mermaid (unique) |
Публикувано | 21.09.06 09:58 |
|
Здравейте мили хора (предимно дами)
Не знам как точно подбирате моделите, по които работите. Виждам, че има сайтове със схеми, повечето от тях са нарисувани по квадратчетата с цветове, но нямам цветен принтер, а трудно мога да опиша повечко цветове, особено нюансите, видях че има програми, които превръщат снимките в схеми за бродиране... Гледах, разглеждах, преглеждах... но така и не намерих достатъчно хубава картинка с добра схема за случая, който търся.
Необходимо ми е мече, пингвинче или като резерва друго животинче, но да е изразително, в смисъл да е основен герой . Попаднах на много схеми оформени като картичка, с текст на английски и т.н. - не стават!
Така че ще помоля, който е изработвал нещо подобно, да ми даде предложение от къде да купя или преснема такава схема.
Предварително благодаря!
"... Аз имам моето световъртене в мен..."
| |
|
Мечо Пух става ли?
| |
|
Аз намерих такива, но анимационните герои нещо не ме влекат, прекалено известни са...
| |
|
точно това не харсвам и аз. Но съм виждала толкова красиви зайчета под храстче, точно като Зъбчо и Ушко, ако се сеща някой за какво говоря, но тези си бяха като истински.
Живи и здрави!
| |
|
хехе Зъбчо и Ушко, разбира се
а дали козела се казваше Хонзик имам дългогодишен спор
| |
|
Я виж тези, дали ще ти харесат?
| |
|
Ааа! Екстра си! Пингвините са много важен елемент за мен, така да се каже почти се вманиачавам
Благодаря ти много, мила!
| |
|
сме водили дълги и ожесточени спорове относно това как се казва, защото всеки го помни с различно име . Ето и ти ме хвърляш в оркестъра сега с твойто предположение. Но накрая стигнахме до примирието да се казва Козелът Брада:)))))))
Живи и здрави!
| |
|
|
|
|