|
|
|
Тема
|
адрес на андромеда?
|
|
| Автор | skorpion (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.11.05 09:09 |
|
|
насочете ме за адреса на фирма андромеда ще им направя лоша реклама преди седмица моя приятелка си поръча веселите музиканти -цялата големина и фирмата за да не се мине с 5-6 лева повече й е комплектовала скицата като да си отбие номера вместо да й преснимат оригинално вилер схемата-те са я снимали черно-бяла и отгоре са оцветили с някакъв цикламен туш нямам думи та искам да им дръпна едно писмо-аз съм ушила дясната част миналата зима и вчера преснимах лявата и започнах да шия но при тази скица е просто невъзможно дано се засрамят и изпратят нормална схема жената плати в магазина 320 лева това не е цената на фирмата но и тяхната печалба не е по-малка та си мисля че може и да се вразумят
| |
|
Тема
|
Re: адрес на андромеда?
[re: skorpion]
|
|
| Автор | Asss (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.11.05 13:55 |
|
|
Може ли повече информация за тази фирма и комплектовката на гоблена - с какви конци е, само схемата ли е платена или конци и панама...
Това цялата картина ли е с бордюра отстрани?...
В кафява гама ли е (922-918, 402, 3776, 301, 400,300,..... колона 14 от албума на ДМС издание 1998 г. и Anchor кол.10 - 366-382...) или в зеленикаво Anchor кол.9 - 238-281,852-855,874,942-944...; колона 11-12 от албума на ДМС издание 1998 г. - 730-734,370-372, 830-834.....) ?
За същия гоблен с бордюра - аз го знам "Кръчмата" като Кмета... когато е цялата картина и отделно двете части Веселите музиканти и Мускетарите когато е без бордюра. За "Кръчмата" във фирмения магазин на ДМС на Стамболийски 8 миналата година долу-горе по това време ми определиха цена 600 лева всичко. Лично аз толкова пари наведнъж за гоблен немога да отделя и ми се иска отнякъде да си го купувам на части. Харесва ми в зеленикаво може би и заради мястото където съм решила след това да го сложа (ако дочакам това време).
| |
|
Тема
|
[re: Asss]
|
|
| Публикувано | 04.11.05 19:09 |
|
|
ушила сам дясната част-веселите музиканти с дмц и по оригинална вилер схема моя позната се беше хванала да шие към някаква ферма и си беше купила гоблена от тях но така и не го уши аз си го комплектовах и там конците бяха колкото за целия гоблен преди седмица приятелка си поръча от наш магазин цял гоблен без рамката с дмц онци и плати 360 лв аз си преснимах лявата част-пред камината защото уших другата единствено схемата им е ужасна както описах по-горе и затова им търся адреса да се опитам да ги накарам ако са коректни да изпратят оригинална схема сега пращам това мнение и поглеждам подробно схемата за да ти кажа в коя тоналност е прочети и другото мнение когато отвориш темата
| |
|
Тема
|
[re: Asss]
|
|
| Автор | яндизcдx (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.11.05 19:21 |
|
|
в кафявата гама са и двете схеми макар да са различни фирми защо не отидеш в офиса на една фирма-не се сещам името точно-златен гоблен или нещо такова-по христо ботев преди пазар кирков в един блок-стара кооперация в единия вход е комплектовки с бг конци а в другия-с дмц и можеш да избереш на място -цените бяха супер ниски аз мога да ти пратя номерата и количеството конци както за целия гоблен така и за веселите музиканти днес започнах пред камината и се оказа че някои конци не ми трябват но мога да пратя количествата които са дадени намери си само оригинал вилерова схема има някакви сайтове за безплатни схеми аз теглих ловеца но е много лоша схемата и нищо не става
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
3aeka (пухкав) |
| Публикувано | 04.11.05 20:45 |
|
|
Преди време аз ви предупредих да се пазите от тази фирма като от огън , но кои да ме чуе. Тя се намира на мястото на бившия билетен център на ъгъла на мария луиза и пиротска с/у страничния вход на халите. Аз там изгорях с гоблена жътвата/ така се казваше когато го купих/. Сега тои/ гоблена/ се казва снопите, но все тая. Първо преди 5 години когато го купих платих 55 лева , а след това във фирма Ади го видях за 39, но това дето казват е едно на ръка. Схемата беше скапана/ някой от знаците се застъпваха,а и конците бяха сложени за бог да прости. Виж Ади/ботев 16/е друга работа. Там също пускат схеми със знаци зачертани с фулмастер, но това не е проблем . Ако си купиш гоблен 1/4 ти остават конци и почти за 1 - 1/1. Това вече съм го казвала и преди, и знам , че се повтарям но дано съм ви била полезна.Иначе между другото не че е важно , но андромедата ми е съседка от лулин 4 маи беше-с една дума - умряла работа е 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
3aeka (пухкав) |
| Публикувано | 04.11.05 20:55 |
|
|
Собственик на фирма андромеда е госпожа Лиляна Георгиева/поне така пише на визитката/ . Които се интересува от личния и телефон нека каже.
| |
|
Тема
|
[re: 3aeka]
|
|
| Публикувано | 05.11.05 15:09 |
|
|
dajte mi internet adres , moge i telefon ili kakvoto 6te da e trjabva da mi izprati normalna shema. tova e palen bazik s klientite. az sam ot provincijata, no ne mi pre4i da se hvarlja do sofija 6tom e ne6to takova- hi4 da ne se misljat takiva za veliki1
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
3aeka (пухкав) |
| Публикувано | 05.11.05 20:39 |
|
|
дом.тел.02/247897, гсм 0888517592-така пише на визитката
| |
|
Тема
|
[re: 3aeka]
|
|
| Публикувано | 06.11.05 19:09 |
|
|
blagodarja, utre 6te se opitam da i vazdejstvam na saznanieto, kakto az si znam!
| |
|
|
|
|