Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:35 13.07.25 
Музикални
   >> Goa & Psychedelic Trance
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Тема за филминови  
Автор Cirrus (новак)
Публикувано05.10.09 16:04

хайде, дайте някой филм, дето си заслужава да стоиш 2 часа в напрежение

някой да ви е харесал в последно време?
щото аз все по-малко филми гледам и сега търся нещо по-така

а от по-старите кои са ви харесали (може пък да не съм ги гледала)
сещам се на първо място да сложим
1.Baraka

Тема Re: Тема за филминови [re: Cirrus]  
Автор Г-н йOдA (dead jedi)
Публикувано05.10.09 18:07

Identity (Самоличност) гледала ли си? Не е от последните 2-3 години, но аз от тях съм гледал около 0.

Също Магистрала 60 (Interstate 60) ми е много любим, Голяма риба (Big Fish) също става, а от тези, които възнамерявам да гледам в скоро време - K-Pax и Eternal Sunshine of the Spotless Mind със сигурност са хубави.

Много екшън има в Minority Report и не е лош, въпреки че е на Спилбърг; от трилърите ми хареса The Forgotten, а спокойно можеш да гледаш всички филми на М. Найт Шаямалан без значение от заглавието. Чувам, че съвсем пресният Гадни копилета на Тарантино бил хубав, но все пак не вярвам, докато не го видя (от доста време насам тоя човек не е у ред и прави само глупости).

----------------------------------------------
"Адът - това съм аз."(Е. Дюлгеров)

Тема Онзи...нови [re: Cirrus]  
Автор TauMaster (търсач)
Публикувано06.10.09 09:42

... ден гледах много... филм - Zen се казва и е за живота на японски зен-учител от средновековието.
Иначе от наскоро направените има и добри попадения - Дестрикт 9 например, макар и да показва падението на човешката раса.

Търсачът е човек, който търси, но не непременно намира.

Тема Re: Онзи...нови [re: TauMaster]  
Автор Cirrus (новак)
Публикувано06.10.09 10:32

Гледах го Zen, но не съм очарована, дори не ми хареса. Като за биографичен или образователен как е навлязъл дзен в Япони, става.

Някой гледал ли е филми на корейския режисьор Ким Ки Дук (Kim Ki-duk)? На мен ми харесват.

Тема Re: Онзи...нови [re: Cirrus]  
Автор Г-н йOдA (dead jedi)
Публикувано07.10.09 01:09

Ммм, това име ми говори нещо. Той нашумя със Spring, Summer, Autumn, Winter... and Spring, но не си спомням да съм го гледал. Видях в imdb и май не съм гледал нищо от неговите.

----------------------------------------------
"Адът - това съм аз."(Е. Дюлгеров)

Тема Re: Тема за филми [re: Cirrus]  
Автор GOA_PSYCHEDELlC (goadelic shaman)
Публикувано31.10.09 23:41

the world is very psychedelic

Тема Сега... [re: Cirrus]  
Автор TauMaster (търсач)
Публикувано02.11.09 09:47

... се сещам за един много малко известен филм, който много ми хареса - казва се Powder. Имам го на DVD, а брат ми - на divx. Ако някой се заинтересува - да вика.

Тема Re: Тема за филми [re: Cirrus]  
Публикувано02.11.09 14:09

Тема Нещо... [re: GOA_PSYCHEDELlC]  
Автор TauMaster (търсач)
Публикувано02.11.09 14:13

... на драми си го ударил ти, а?

Тема Тоя си [re: TauMaster]  
Публикувано02.11.09 22:32

заслужава да се гледа дори само заради музиката. А заради красивите пейзажи тва е по-скоро епос...

Гледа ми се нещо като Trainspotting или Acid House, идеи?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.