|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Now listening...
|
|
Автор |
Г-н йOдA (dead jedi) |
Публикувано | 30.07.09 13:53 |
|
В момента по Digitally Imported Radio тече прекрасна компилация:
DJ Shoom - Summoning of Earth Warriors
мнооооого се кефя, чак шибаните греди почнаха да ми харесват
(а може и да не е компилация, а само 1 песен, но на мен ми се видя като цяла компилация ;)))
----------------------------------------------
"Адът - това съм аз."(Е. Дюлгеров)Редактирано от Г-н йOдA на 30.07.09 13:55.
| |
|
сет си беше на въпросния DJ от Шумен
а на какво викаш греди?
the world is very psychedelic
| |
|
На гредите (стоманобетонни)
"Адът - това съм аз."(Е. Дюлгеров)
| |
|
Micro Scan - Broken Tension
(по di.fm)
| |
|
... пък сега:
DTLE3 (butcheredgodslaughteredearth)
Това е страхотно парче от нашият позабравен, но незабравим DrGoa. Негова натурална продукция, за което горещо му благодаря.
Търсачът е човек, който търси, но не непременно намира.
| |
|
Tromesa е полска група, на която си бях изтеглил 3 албума от DC++ навремето. Вчера седнах да ги слушам и... ами останах много приятно изненадан
Първият албум се казва Pasma Czasu и е от 1997 г. Много мелодична гоа с изненадващи на места музикални решения, малко ми напомня за Technomania на моменти (която също е полска). Единствено аранжиментът не е като при чиста гоа, а по-скоро като някакъв пси, но това изобщо не ми попречи да изпитам истинско удоволствие
В момента слушам втория албум - Gbygy (1998) и линията продължава в страхотен стил, а даже вече може да се каже, че си е чиста гоа
Третият албум е от 2001 и имам чувството, че е преебан тотално - от 30 секунди слушане чух само резачки
Но тези първите 2 мога някакси да ви ги ъплоудна да ги чуете - страхотни са
| |
|
Сетих се - пращам ги по скайпа на всеки желаещ - goamaster1
| |
|
има друг начин за който не му се занимава с програми като DC++ или торенти или няма скайп като мен
Има един сайт за пращане на файлове до 300МВ на лична поща, ако са музика трябва да са в папка и zip или rar, а и линка нищо не пречи да се показва в клуб като този. Аз много го ползвам.
Сега прослушвам Kukan Dub Lagan (вярно, че се води друг стил -Dub - но може да ви хареса
а сега тегля албума Kukan Dub Lagan - New Life New Vision
и ще видя дали ще ми хареса
| |
|
Мда, 2-3 от последните песни на втория албум вече загатват какво е станало И с тази група...
И още нещо - заглавието му е Gdyby, а не Gbygy (някой знае ли полски ) - просто е сбъркано името на директорията там, откъдето съм го теглил. Та така.
| |
|
Не знам защо, но срещам проблеми при всякакви опити да ъплоудвам чрез такива сайтове. Мисля, че навремето пробвах и чрез sendspace и нищо не стана. Но скоро не съм пробвал де :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|