|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ima li nqkoi..?
|
|
Автор |
iris_rotation (непознат
) |
Публикувано | 04.06.09 08:07 |
|
ima li nqkoi koito da se e zahvanal seriozno sys pravene na muzika..?
| |
|
Зависи какво разбираш под "сериозно" :-)
Иначе аз от доста време си цъкам по разни програмчета...
-----------
| |
|
аз за себе си мога да кажа, че не се занимавам сериозно
the world is very psychedelic
| |
|
Аз от 20 години съм се захванал сериозно, но още не съм стигнал до буквата "А"
Грешка - буквата "А" ми я показа туземеца, но аз не отидох на следващия ден за "Б"
------------------------------------
Живеем добре, ама няма как.(Хр. Карастоянов)Редактирано от Г-н йOдA на 05.06.09 17:29.
| |
|
imam vpredvid nqkoi koito ima qki idei i gi realizira po nqkakyv na4in...na mene ot vreme na vreme mi idva muzata,no kato sedna pred kompa i nqkak si ne stava....i zatova iskah da 4uq muzikalnite tvoreniq na drugi hora i ako moje da sformirame ne6to...ama neznam kak 6te stane
| |
|
дай си скайпа и може да ти пратя мои неща. а това за колаборирането е нещо, за което си мечтая отдавна, защото в екип работя много по-добре. но е малко трудно, щото аз съм от Хисаря, туземеца е в София, а ти къде си?
| |
|
Аз съм от Варна и май няма как да стане наистина....Скайпа ми е taveret84
М/у другото кажете с какви програми работите...че аз се мъча с FL Studio 8 и ми е малко трудно.
| |
|
еееее ми то FLS8 си е бая сложна програма особено за начинаещ... аз затуй си джиткам на четворката
ей ся щи пиша
| |
|
много сложно найстина...туземец сподели и ти с какви програми работиш...чух някои твои парчета и наистина мога да кажа че си талант а и как стои въпроса с плъгините че ми е боза цялата работа??
| |
|
За DAW - Cubase 5. A основния синт дето ползвам в момента е (за мен това е най-добре звучащия софтуерен синтезатор), освен това - , както и някои безплатни (примено има добри попадения ).
За ефекти - някои на и CamelSpace & CamelPhat, както и безплатни.
Принципно не ползвам warez от доста време и гледам да ползвам колкото се може по-малко инструменти и ефекти, понеже и без това трудно намирам време за музика. А и така човек се концентрира върху по-важните неща, вместо да губи време и разучава нови програмчета.
(всъщност е само Sylenth1).
Мога да те насоча и към - там има доста хора ползващи Fruity. Ще са ти от помощ.
-----------
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|