Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:24 12.07.25 
Музикални
   >> Goa & Psychedelic Trance
*Кратък преглед

Тема За всички...нови  
Автор TauMaster (дракон-скорпион)
Публикувано26.05.08 22:16

... , които се интересуват от гоа в losseless формат - имам вече прилично количество, разполагам и с място за слушане, а и системата ми не е за изхвърляне. Заповядайте когато пожелаете, само се обадете предварително. Skype ми е timotenko. Телефонът - +359888381894. Ваш съм!

П.С. По принцип отдавна обмислям да направя едно pure goa парти, но все нещо не ставаше. Ако имате предложения за дата - удобна на всички желаещи, кажете.

Бързата работа - срам за ТауМайстора.

Редактирано от TauMaster на 26.05.08 22:18.

Тема Re: За всички... [re: TauMaster]  
Автор Rama (psychedelic)
Публикувано30.05.08 09:15

Аз нямам идея за дата, но така съм прежадняла за pure goa, че направо ме стяга под лъжичката.

Искам много, много гоа, чиста и непокътната от всякакви фешън орнаменти, та да си махна главата и после два дни да не мога да си я намеря!

Тема Залотая...нови [re: Rama]  
Публикувано30.05.08 09:52

... моя Рамочка, ти си перманентно поканена в скромните ми покои, така че когато пожелаеш, обаждаш се на Туземеца(за него важи същото) и още когото искаш и идвате да слушаме.

Тема Re: Залотая...нови [re: TauMaster]  
Автор Rama (psychedelic)
Публикувано30.05.08 10:01

Абе аз и у нас мога да слушам по принцип, въпросът е да си намерим местенце, където можем да надуем волумето на мах, без да притесняваме никого. Че ми е писнало от съседите ми, както и на тях от мен впрочем.

А пък от друга страна, явно сами трябва да се организираме, щото ако чакаме да се появи "официално" гоа парти, може да остане за другия живот.

Тема Re: Залотая...нови [re: Rama]  
Автор GOA_PSYCHEDELlC (goadelic shaman)
Публикувано30.05.08 11:47

аз до тоя извод достигнах преди 5 години

миналата есен взехме генератор, сега търсим озвучаване... това лято ако стане замисленото ще ми е драго да се присъедините към нас

the world is very psychedelic place!!!

Тема Да не казвам...нови [re: Rama]  
Публикувано30.05.08 16:12

... голяма дума, ама моята система става за озвучаване на малък ресторант. И досега проблеми със съседите не съм имал. А и място има за нашето малко общество достатъчно. Поне така мисля.

Тема Re: Да не казвам...нови [re: TauMaster]  
Автор tuzemec (островен)
Публикувано06.06.08 11:26

Хехе... едно мини-гоа-парти ще е добре дошло!
Подкрепям идеята!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.