Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:53 04.11.25 
Музикални
   >> Goa & Psychedelic Trance
*Кратък преглед

Тема Juno Reactorнови  
Автор Altijd (северен вятър)
Публикувано21.02.08 14:26

Слушате ли го? Харесвате ли го? Аз - много.

Тема Re: Juno Reactor [re: Altijd]  
АвторAreнт Ckъли (Нерегистриран)
Публикувано08.03.08 22:14

Като толкова ГО харесваш, барем се поинтересувай, че са група. Другият месец в Гърция и Турция. Олеее

Тема Re: Juno Reactorнови [re: Areнт Ckъли]  
Автор Goa (мигновечен)
Публикувано10.03.08 10:52

Няма ли да наминат и към нас?

Juno Reactor са от динозаврите, които имат собствен стил и придават много особена атмосфера на песните си, предимно такава мрачно-ангажираща някаква, но в хубав смисъл, т.е. искам да кажа, че и на мен ми е кеф да ги слушам, имат уникално излъчване. Имат обаче и едно изключение - супер якото и весело парче Pistolero

Няма вече такива ярки групи, сега всичко е лайна с праз. Добре, че някои от старите все още функционират

Между другото, един от най-старите им албуми, от 1994 г., ми е доста неразбираем - става въпрос за албума-песен Luciana (61 минути, нема лабаво). Това наистина не можах да го асимилирам

Ааа, и гледам, че са изкарали нов албум, който още не е по магазините даже - Gods and Monsters, с 9 песни. Някой дали вече го е слушал?

“При демокрацията правото на гласуване е целофанът, в който е завито лайното.” (Е. Дюлгеров)

Тема Re: Juno Reactorнови [re: Goa]  
Автор tuzemec (островен)
Публикувано10.03.08 17:20

Ооооо? Нов албум?

Заинтригува ме!

Предния (Labyrinth) ме накефи много. Уникална атмосфера!

Тема Re: Juno Reactorнови [re: tuzemec]  
Автор drgoa.r (hardcoded)
Публикувано07.04.08 20:01

честно да ти кажа....никак не се впечатлих, доста етно-поп-рок-фолк и ала-бала ми се видя :)
за съжаление само едно парче успях да оприлича с тях, някакси веднага като започне и дори да не знаеш - досещаш се кой го е правил :)
/а добре заварили!, да кажа превантивно.../

Тема Re: Juno Reactorнови [re: drgoa.r]  
Автор Goa (мигновечен)
Публикувано18.04.08 13:37

Здравейте бе (говоря ви в множествено число направо), какво става с вас, изчезнахте съвсем :)))

Ееееееех, липсвате ми, ще знаете...

“При демокрацията правото на гласуване е целофанът, в който е завито лайното.” (Е. Дюлгеров)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.