|
Тема
|
Goasia - From Other Spaces
|
|
Автор |
tuzemec (островен) |
Публикувано | 14.11.07 17:07 |
|
Незнам дали някой не спомена преди за тоя албум... но го слушам в момента и е доста приятен.
Още съм на второто парче и нямам търпение да чуя какво следва по-нататък.
| |
Тема
|
Green_House_Effect_-_Global_Warming-2001-OiG
[re: tuzemec]
|
|
Автор |
Goa (нечовек) |
Публикувано | 21.11.07 00:32 |
|
От мен пък друга находка - Green_House_Effect_-_Global_Warming-2001-OiG В DC++ ги намерих :)))
А този албум на Goasia го нямам, оказа се Пуснах го веднага да се тегли, благодаря
"Трябва да се отървем от хората! А това може да стане само с човешки методи..." (Е. Дюлгеров)
| |
Тема
|
Re: Green_House_Effect_-_Global_Warming-2001-OiG
[re: Goa]
|
|
Автор |
GOA_PSYCHEDELlC (goadelic shaman) |
Публикувано | 21.11.07 11:14 |
|
мене лично албума на на първо слушане не ми направи кой знае какво впечатление, но явно на хората им харесва. а този на май не е чак толкова добър но пък щом го препоръчваш ще го потърся макар че обложката ми е много позната и може да се окаже че го имам някъде...
the world is very psychedelic place!!!
| |
Тема
|
Re: Green_House_Effect_-_Global_Warming-2001-OiG
[re: GOA_PSYCHEDELlC]
|
|
Автор |
Goa (нечовек) |
Публикувано | 21.11.07 16:30 |
|
На Green House Effect май първите 2 песни не ме впечатлиха особено, но следващите бяха много приятни - поне така ми се струва, понеже щъках из апартамента и не съм сигурен
А Goasia-та ще я преслушаме в най-скоро време
"Трябва да се отървем от хората! А това може да стане само с човешки методи..." (Е. Дюлгеров)
| |
Тема
|
Re: Goasia - From Other Spaces
[re: tuzemec]
|
|
Автор |
Goa (нечовек) |
Публикувано | 24.11.07 18:06 |
|
Изслушах го целия. Не е нещо изключително, но е много позитивен и ми хареса Добра емоция струи от него
| |
|
... аз да се похваля - днес го свалих на flac. Сега го слушам - доста го бива. Поздрави!
Бързата работа - срам за ТауМайстора.
| |
|
Ето нещо новичко и от мен:
Не съм го слушал още (тегли се в момента), но предната Oxycanta ми хареса доста, пък и неща от Ултимае, особено с участието на Aes Dana и Solar Fields, винаги си заслужава да им се хвърли по едно ухо
Единство и Сила!
| |
|
Sleepy Shadows на Malik Trey и особено Nexus на Aes Dana са направо размазващо отнасящи
Другите парчета не оставиха май някакви дълбоки впечетления... но само заради тия двете си залужава.
| |
|
дайте линк бе хора
the world is very psychedelic place!!!
| |
|
Има го в emule, аз оттам го дръпнах.
Единство и Сила!
| |
|
|
|