|
Тема
|
The Muses Rapt
|
|
Автор |
Mesmerisa (deep & dark) |
Публикувано | 16.10.07 18:28 |
|
Чували ли сте го?
Аз днес чак, при поредното гледане на Карахана (той участва там) успях да разбера името му - иначе музиката му я знам отдавна, но никога не съм знаела, че той се казва така. Във филма името му се изписва много за кратко и много размазано, затова досега не съм го дешифрирала, обаче този път се сетих, че на края на филма дават списък с всички музиканти, хаха, ама съм хитра, а?
Ето тук намерих няколко негови неща:
Парчето, с което участва в Карахана е - едно от най-яките му е, поне на мен ми е любимо.
Между другото във филма отдалеч много прилича на Гоата и Таумастер, понеже има подобна къдрава коса.
| |
|
Мерси за готиното парче! Някакси ми се беше изплъзвало досега. Тегля и целия албум.
Все още го слушам за първи път е някъде по средата. И вече искам да го пусна пак :-)
Има много готина атмосфера. Нещо, което винаги съм поставял на първо място
Все се каня да пиша за няколко албума дето ми попаднаха напоследък. Май са по-скоро амбиент и чил, но пък са доста интересни. Дано ми остане време следващите дни. Ще има отделна тема
| |
|
от този филм имам 2 любими сцени - едната е на парчето, което най ми допада - Prana - Kiba - един пълен чичко с шарен тишърт и червена коса изпълнява танца на кобрата-кокошка (дават го в профил отляво) а другия момент е един бачо по долни гащета как избухва (Zodiac Youth - Mr. Redeemer или Devil's Circus не съм сигурен кое точно е парчето в момента) и двамата много ме радват, направо така им се кефя че ми иде да ги гушна
the world is very psychedelic place!!!Редактирано от GOA_PSYCHEDELlC на 17.10.07 19:09.
| |
Тема
|
Re: The Muses Rapt
[re: tuzemec]
|
|
Автор |
Goa (нечовек) |
Публикувано | 20.10.07 00:39 |
|
Ауу... Spiritual Healing си е абсолютна класика
"Трябва да се отървем от хората! А това може да стане само с човешки методи..." (Е. Дюлгеров)
| |
|
... А пък аз си намерих един албум тяхен на flac. Много добро!
Бързата работа - срам за ТауМайстора.
| |
|
|
|
|