Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:50 15.07.25 
Музикални
   >> Goa & Psychedelic Trance
*Кратък преглед

Тема Честит рожден ден, Гоа!нови  
Автор Rama (psychedelic)
Публикувано16.05.06 01:00

Гоа, толкова години вече те познавам - и не мога да спра да ти се кефя, да ти се радвам, да ти се възхищавам, да ти се чудя, да те забелязвам, съпреживявам и обичам! Толкова партита сме преживели заедно, толкова гоа сме изслушали, толкова истории сме си разказали, толкова спомени сме натрупали - и все не ми стига!

Много съм щастлива, че имам приятел като теб и си пожелавам винаги да те има - в живота ми, в кюто ми, тук в клуба ни и навсякъде! А на теб пожелавам да си винаги такъв звезден, добър, смахнат, обичлив, усмихнат, психеделичен и безкрайно щастлив! И винаги с теб да е твоят "влак, пълен с приятели", които да те обичат поне колкото те обичам аз!

Честит празник!

С много обич от мен

Тема Re: Честит рожден ден, Гоа!нови [re: Rama]  
Автор tuzemec (островен)
Публикувано16.05.06 11:02

Най-хубави пожелания и от мен!
Все така усмихнат и даващ!

И дано "влака" да не среща тунели... а само гари, на които ще се качват още и още приятели...

Наздраве!

---------
Hey! This is the worst kind of discrimination - the kind against me!

Тема Re: Честит рожден ден, Гоа! [re: Rama]  
Автор ss_ (докторче)
Публикувано16.05.06 23:14

Честито батка. Няма да забравя кой ме открехна за тази музика навремето.

Тема Re: Честит рожден ден, Гоа!нови [re: Rama]  
Автор Tuonela (void)
Публикувано16.05.06 23:35

А Гоа пенсионер але-але
Хахаха, на футболна вълна съм, какво да се прави.
Честито, драги ни Гоа. Да добавиш към годините си още поне три пъти по толкова и по още три пъти по толкова усмивки на ден. Наздаровя!

Единство и Сила!

Тема Ооо, благодаря ви...нови [re: Rama]  
Автор миГнOвeнA cмъpт (и вечен живот)
Публикувано16.05.06 23:46

наистина ме просълзихте... много ви обичам всичките

Как ми се иска да направя един диск от последните си открития и да ви го раздам на всички... Вселената продължава да разкрива чудесата си

Благодаря и за картината, невероятна е... топъл психеделичен взор навътре към себе си и едновременно навън към Необята...

- Не можеш да ме засегнеш повече - каза. - Както и да ме измъчваш, смъртта ми ще е мигновена...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.