|
Тема
|
Честит рожден ден, Гоа!
|
|
Автор |
Rama (psychedelic) |
Публикувано | 16.05.06 01:00 |
|
Гоа, толкова години вече те познавам - и не мога да спра да ти се кефя, да ти се радвам, да ти се възхищавам, да ти се чудя, да те забелязвам, съпреживявам и обичам! Толкова партита сме преживели заедно, толкова гоа сме изслушали, толкова истории сме си разказали, толкова спомени сме натрупали - и все не ми стига!
Много съм щастлива, че имам приятел като теб и си пожелавам винаги да те има - в живота ми, в кюто ми, тук в клуба ни и навсякъде! А на теб пожелавам да си винаги такъв звезден, добър, смахнат, обичлив, усмихнат, психеделичен и безкрайно щастлив! И винаги с теб да е твоят "влак, пълен с приятели", които да те обичат поне колкото те обичам аз!
Честит празник!
С много обич от мен
| |
Тема
|
Re: Честит рожден ден, Гоа!
[re: Rama]
|
|
Автор |
tuzemec (островен) |
Публикувано | 16.05.06 11:02 |
|
Най-хубави пожелания и от мен!
Все така усмихнат и даващ!
И дано "влака" да не среща тунели... а само гари, на които ще се качват още и още приятели...
Наздраве! 
---------
Hey! This is the worst kind of discrimination - the kind against me!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ss_ (докторче) |
Публикувано | 16.05.06 23:14 |
|
Честито батка. Няма да забравя кой ме открехна за тази музика навремето.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tuonela (void) |
Публикувано | 16.05.06 23:35 |
|
А Гоа пенсионер але-але
Хахаха, на футболна вълна съм, какво да се прави.
Честито, драги ни Гоа. Да добавиш към годините си още поне три пъти по толкова и по още три пъти по толкова усмивки на ден. Наздаровя!   
Единство и Сила!
| |
|
наистина ме просълзихте... много ви обичам всичките    
Как ми се иска да направя един диск от последните си открития и да ви го раздам на всички... Вселената продължава да разкрива чудесата си   
Благодаря и за картината, невероятна е... топъл психеделичен взор навътре към себе си и едновременно навън към Необята...   
- Не можеш да ме засегнеш повече - каза. - Както и да ме измъчваш, смъртта ми ще е мигновена...
| |
|
|
|
|