|
Тема
|
ах тези сладки животинки
|
|
Автор |
GOA_PSYCHEDELlC (goadelic shaman) |
Публикувано | 06.02.06 09:30 |
|
здравейте
преди време гледах едно предаване по Discovery където някаква организация-работодател наемаше тийнейджъри да се грижат за малки животни, които са загубили родителите си. първо само ги хранеха после започваха да ги подготвят за самостоятелен живот в естествената им среда и накрая ги пускаха. във филмчето главните герои бяха вомбат, тасманийски дявол и двуутробна котка, естествено в Австралия... въпроса ми е дали някой знае организации с подобна дейност, как се кандидатства за подобна работа или поне интернет адреси на такива организации, бе каквато и да е информация би ми била полезна, за което предварително ви благодаря!
the world is very psychedelic place!!!
| |
|
Не знам, аз това не съм го гледала, ама като каза 'сладки животинки' и се сетих за предаването по Енимал Планет, което гледах онзи ден...За сурикатчета - даже като сериал го бяха направили:) Съществата имаха даже имена, играеха роли:) Абе беше супер яко. Та тия са толкова сладкииии  Едното сурикатче се казваше Зейфод Някой друг случайно да го е гледал?
| |
|
Гледал съм го. Обърнаха го на сапунена опера  
...и в първите частици от секундата след Големия взрив това е била субстанцията, която...
| |
|
Пичове гледайте "Похода на императорите", горещо го препоръчвам! Мен и преди много си ме кефеха пингвините, ама сега съвсем съм им фен.
| |
|
Ах, кажи кога го дават! Заради тия сурикатчета ще започна да гледам телевизия!
| |
Тема
|
Re: ах тези сладки животинки
[re: ~Gamma]
|
|
Автор |
Goa (прероден+19000) |
Публикувано | 07.02.06 22:05 |
|
Е, не знам кога точно го дават, пък и доста ме издразни вече От някакво количество снимки си измислят цяла история, а уж по тая телевизия трябва да показват животните в естественото им поведение и среда... 
Да го духа дир.бг.
| |
|
Нямам представа какви са тези организации и как можеш да кандидатстваш, но по темата се сещам да ви препоръчам на всички един от най-любимите ми сайтове:
Фрашкано е с всякакви научно-популярни филми, включително за животни има отделен раздел. Има за човека, космоса, изчезнали цивилизации - всичко! Изтеглила съм десетки гигабайти оттам вече - абсолютно съкровище! И хората, които го правят, са невероятни - толкова труд ей така, на ползу роду. 
| |
|
|
|
|