|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Това е един от водещите трансъри през последните години, ярък представител на скандинавския пситранс. Прави изключително приятна музика и ужасно ми се иска да отида! Музиката ще е много близка до нашата любима - очаквам почти стопроцентов пситранс, а това напоследък е твърде рядко срещано явление. Освен Atmos познавам и част от другите изпълнители - унгарецът Kalumet свири и на най-якото парти, на което съм бил (миналата година - на Tryptich в ", Но"), а за Ани няма какво да споменавам
Освен това денят е ПЕТЪК! Единственото, което би ми било пречка, е цената - 15 лева, обаче майната му, ще ги намеря и отивам - скоро не знам дали ще има друга възможност
Хайде да ходим, плиииииииййййззз А някой да знае КЪДЕ СЕ НАМИРА въпросният клуб Black Box? 
"Който не е луд, не е нормален." (А. Мелконян)
| |
|
| |
|
Мдааа....искам и аз да ходя...мисля, че е добре в тая тема да сберем групичка, щото аз сам не мога да се реша да отида....
Иначе ето къде е Black Box: ул. Пиротска 5
0x00FF8040
| |
|
мамка му и прасе
на 21 имам изпит а съм дневна
на 22 е партито а съм нощна :(
живот ли е това??????????????
the world is very psychedelic place!!!
| |
|
Кофти, да... не можеш ли да се смениш с някой?
А нощната цяла нощ ли ти продължава? Щото тия почват в 22 и свършват към 7... 
| |
|
Ооо, ами ще се съберем, но проблемо
Да, казаха ми, че клубът бил при халите - и това също е екстра 
| |
|
Хмм на 22 съм на изпит по неврология... Ще видим ако след него съм на кеф може да си полекувам нервната система с малко хубава музика.
SodalitasРедактирано от ss_ на 16.04.05 15:39.
| |
|
от 19 до 7... 12 часа...
а и не мога да се сменя - предния ден трябва да съм дневна, а имам изпит и ще моля един колега ако се навие да ме смени... за нощната вече няма да имам очички, а и не върви да заменям работата със забавлението за сметка на някой друг
кофти ама...
за X-Dream обаче ще си опека работата :) аре да ходим :)
| |
|
Кога?
| |
|
13и или 14и май
не помня точно
един ден преди или след рождения ден на metropolis, нещо такова ми се върти
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|