|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Още българско производство!
|
|
Автор |
Life=Goa=Life (Goa=Life=Goa) |
Публикувано | 31.05.04 00:10 |
|
Смятах да ви дам този линк, след като прослушам песните, но после реших направо да го пусна, защото така само се губи време.
На партито HeadOnEast освен всичко друго се срещнах и с едни приятели, с които не сме се виждали известно време, и се оказа, че единият е започнал да прави гоа Това за мен беше страхотно готина новина - още един български творец в тази област :) Другият пък е KiD, който пишеше и тук и някои може би още си го спомнят :) Получих разрешение да изтегля нещата, които е направил досега, и да ви дам линка. Ето го:
Изслушах подробно Able to do Anything и по малко от повечето други... ами трябва да послушам повечко, за да добия общо впечатление Но ми се струва, че силата ни нараства Може да се помисли за нещо повече... 
В началото бе Гоата. И гоата бе у Бога, и бог бе Гоата.
| |
Тема
|
Re: Още българско производство!
[re: Life=Goa=Life]
|
|
Автор |
Rama (водоБлейка) |
Публикувано | 31.05.04 07:24 |
|
Нещо не мога да го отворя този линк.
А за нарастващата сила и новопоявяващите се творци....ми виж в архива хороскопа на клуба - там сичко си пише.   
| |
|
Много добри са нещата.
Същия човек който е правил музиката ми е бивш съученик и мога да кажа, че наистина много добра музика е направил.
Обаче линка ftp://82.146.0.48/Static/, нещо не работи. Явно в момента е недостъпен.
| |
|
Наистина линкът май работи само отвреме навреме, трябва да питам КиД как стоят нещата с него
П.П. В момента работи!
В началото бе Гоата. И гоата бе у Бога, и бог бе Гоата.Редактирано от Life=Goa=Life на 31.05.04 10:38.
| |
|
"Може да се помисли за нещо повече..."
Какво имаш в предвид? Това което на мен ми идва на ум като идея е за българска гоа компилация, нещо по подобие на Israeli Psychedelic Trance, само че това да е Bulgari Psychedelic Trance или Musica Psychedelica Bulgarica...или нещо от сорта... 
Мисля че нещо подобно ще бъде чудесно, стига да има кой да го издаде...
Единство и Сила!
| |
|
Аз също мисля, че е така. До колкото знам това е компютъра на Киди.
Ще опитам по късно да видя дали работи.
| |
|
Той е. В момента работи :)
| |
|
Еми аз ще го издам, в тираж 10 екземпляра 
Не, ако сериозно се подходи, познавам издатели (на книги, но може би имат право и дискове да издават), може да направим нещо 
| |
|
Само 10 ли, много малко. Аз тука имам цял неразпечатан шпиндел с 50 диска 
Единство и Сила!
| |
Тема
|
Re: Още българско производство!
[re: Tuonela]
|
|
Автор |
Astral (A Creature) |
Публикувано | 01.06.04 02:06 |
|
Хехехехе. Това вече е друго нещо. Ако прибавя и моя шпиндел става добро количество. 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|