Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:29 12.07.25 
Музикални
   >> Goa & Psychedelic Trance
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Имаше едни он-лайн радио станции...  
Автор KlD (Лапетия)
Публикувано07.10.03 13:39

със ГОА и т.н. Обаче проблема е, че външният ми нет е бая бавничък (около 3-4-5к) и ми е трудно да слушам (5 секунди звук, 15 буферинг... ).
Някой знае ли дали има Бг-такива? Или в най-краен случай, ако може да се направи с "слушачката" така, че докато плейва звука, едновременно с него да се буферира седващата част... Че в момента се изчакват - първо едното, после другото :((

Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.

Тема Надалинови [re: KlD]  
Автор мaлeньkий ГOrA (умер)
Публикувано07.10.03 13:46

------
А маленкий Гога знаеш?

Тема Трудна работа...нови [re: KlD]  
Автор DrGOA® (в дим)
Публикувано13.10.03 11:55

Има разни онлайн БГ-станции...но естествено те нямат нищо общо с гоа.
А и по принцип процентното съотношение на гоа-станциите към останалите в световен мащаб е доста голямо в полза на другите...
Това, разбира се, няма никакво значение...поне има достатъчно....за разлика от тук.
А това са плеъра - забрави. Теоретично е напълно възможно - има си настройки за големината на буфера и подобни.... Но доколкото имам опит - те май никакво значение не оказват на резултата....сякаш са сложени за забавление, ако си нямаш работа.
Ето ти линк към някой БГ-онлайн станции...знам ли, гоа няма да намериш, ама може да попаднеш на нещо друго интересно:

Хм...всъщност...хех, сега като разгледах листата...май се оказва, че много по-лесни /и евтино:)/ ще ти излезе да си ги слушкаш тия стнции по радиото, вместо в нет-а....май няма нищо по-различно, което да го няма в ефира...

Ако Глупостта имаше крила, Светът щеше да е пълен с пърхащи Ангелчета.

Тема Re: Трудна работа...нови [re: DrGOA®]  
Публикувано13.10.03 18:58

По принцип в RFI дават интересна музика, там музикален редактор или нещо такова е Ясен Петров, ако още е... самото радио е много яко - можеш да чуеш неща, дето никъде другаде не казват... само дето не си спомням на каква честота беше, и отвреме навреме го издирвам безуспешно... в София май беше към 106 МХ

А бг станциите наистина направо по радиото - иначе е малко смешно

------
А маленкий Гога знаеш?

Тема Re: Трудна работа...нови [re: мaлeньkий ГOrA]  
Автор DrGOA® (в дим)
Публикувано13.10.03 20:37

Ясен Петров доскоро си водеше "До границата на виреене" в Хоризонт всяка сряда след 22 часа...
Всъщност..някой наясно ли е какво стана с това момче? Нещо се мръдна преди време..
Последно като го слушах - все си беше мръднат....
Говоря за музиката....за 6 дни от отявлен гоа-маниак се превърна в нещо...хм...имам някои дупки в речника си...та не мога да намеря думата.
Става дума за далечните години в Експрес. Помните ли? Заедно с Ники Николов...и неговите "120 минути"....
Баси колко яко беше.

Тема Помня янови [re: DrGOA®]  
Публикувано14.10.03 19:02

Имам няколко касети, записани от предаването му - само дебнех кога ще пусне поредното парче Щото нямаше откъде другаде да се снабдявам с музика

------
А маленкий Гога знаеш?

Тема Няколко?нови [re: мaлeньkий ГOrA]  
Автор DrGOA® (в дим)
Публикувано14.10.03 20:22

Само няколко ли?
Аз успях цели компилацийки да спретна
Е, понякога ставаше доста трудно...особено като вземеха да пускат парчета от някоя компилация, за 4-5 предавания стигнеха до средата...и после няколко месеца тишина..ама доста успях да ги довърша именно от тях
Но определено повече се кефех на Ники Николов, може би защото в неговото предаване цели 2 часа само гоа имаше, а и той пускаше доста по-яки неща на ранните Метрополис-и.
Еееехххх...

Тема Re: Няколко?нови [re: DrGOA®]  
Публикувано15.10.03 09:38

Ами Ники Николов не съм успял да го хвана... пък и в понеделниците се връщах много късно обикновено

------
А маленкий Гога знаеш?

Тема Re: Няколко?нови [re: мaлeньkий ГOrA]  
Автор DrGOA® (в дим)
Публикувано15.10.03 11:16

Ники Николов беше или във вторник, или в четвъртък...хм, не помня точно вече.
В понеделник беше батко Ясен с "До границата...".
Но това няма значение всъщност. Така или иначе вече няма радио-предаване за гоа...
Имаше много гоа навремето в Метрополис...Ясен, Ники, Спирос, Иво Рачев..., че дори и Ради пускаше по нещо /е...май само Х-Файлс на Чакра&Еди Мис...ама за него и това е напредък/.
Кофтито беше, че гоа-та оставаше все за накрая...и от хаус и рейв не оставаше много време...ех, ех....

Тема От друга странанови [re: DrGOA®]  
Публикувано16.10.03 15:58

може би е добре, че куцо и сакато не се набута в гоата. То в момента това май става де , като погледна колко албума годишно излизат, свят ми се завива, и 90% от тях напоследък се оказват пси без почти никаква мелодия и абсолютно еднакво звучащи. Наистина, в България може би остана само Алекс Мечев, какво стана с Ясен и аз не мога да разбера, а пък и Мечев сякаш се е покрил след провала на Индиго - къде ли прави гоа-партита сега...

Ние обаче сме на гоа парти винаги, когато слушаме гоа То си ни е вътре

------
А маленкий Гога знаеш?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.